ΕΛΛΑΔΑ

Γεώργιος Κομνηνός: Να ενισχυθούν άμεσα οι αγρότες της χώρας

Tην ενίσχυση των αγροτών που ταλαιπωρούνται από τα δυσβάσταχτα κόστη ζητάει ο Τομεάρχης Πολιτισμού και πολιτευτής Α Θεσσαλονίκης της Ελληνικής Λύσης Γεώργιος Κομνηνός με ανακοίνωση.

«Οι αγρότες πρέπει να ενισχυθούν άμεσα με την μείωση του κόστους παραγωγής, με γενναία επιδότηση των ζωοτροφών και των λιπασμάτων. Μείωση της τιμής αγροτικού ρεύματος, καθώς οι αυξήσεις στο ρεύμα ειδικά το καλοκαίρι για τους αγρότες ήταν απαγορευτικές για τους ίδιους.

Η κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να καταλάβει πως ο πρωτογενής τομέας είναι αυτός που θα σώσει την χώρα μας από την επισιτιστική κρίση που έρχεται σύντομα. Στα χωριά των Σερρών, το κόστος του πετρελαίου είναι απελπιστικό. Για ένα μπιτόνι πετρέλαιο, ο Έλληνας αγρότης πληρώνει περίπου 100 ευρώ. Οι Έλληνες αγωνίζονται κάτω από αυτά τα δυσβάσταχτα προβλήματα για να μείνουν στα χωράφια και τα χωριά τους.

Η κυβέρνηση παρωδία πρέπει να φύγει ΑΜΕΣΑ»

Άνοιγμα φωτογραφίας

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σκότωσε την 29χρονη αδελφή του και αυτοκτόνησε

evosmos

Συγκινεί ο Δημήτρης Λάλος για την πατρότητα: «Ανακαλύπτω ξανά τον κόσμο μέσα από τα μάτια της κόρης μου» (video)

evosmos

Μου είπε: «Χήρα γυναίκα, ντροπή να μην φοράς μαύρα» – Της απάντησα: «Θα αναστηθεί ο άντρας μου αν φορέσω;»

evosmos

Leave a Comment