ΕΛΛΑΔΑ

Γηροκομείο-κολαστήριο: Ηλικιωμένοι στη δομή βρέθηκαν αφυδατωμένοι και κλειδωμένοι

Σε συνέχεια ενός απροειδοποίητου ελέγχου των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής σε ιδιωτικό γηροκομείο του Κορυδαλλού, βρέθηκαν ηλικιωμένοι σε τραγική κατάσταση καθώς ήταν αφυδατωμένοι και κλειδωμένοι εντός της εν λόγω δομής.
Επίσης, οι ηλικιωμένοι εκτός από ότι ήταν σε εικόνα εξαθλίωσης και αφυδάτωσης, παρουσιάζουν και ψώρα.

Αυτήν την ώρα βρίσκονται κοντά στους ηλικιωμένους και τους εξετάζουν γιατροί και νοσηλευτές από το Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες για το ιδιωτικό γηροκομείο είχαν υπάρξει καταγγελίες και στο παρελθόν και μάλιστα είχαν επιβληθεί πρόστιμα.

Από την κατάσταση της υγείας τους θα κριθεί εάν θα είναι αναγκαία η μεταφορά τους στα νοσοκομεία ή σε άλλες μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων.

Στη συγκεκριμένη δομή έχουν επιβληθεί και στο παρελθόν πρόστιμα από την Περιφέρεια Αττικής.

Τη δραματική κατάσταση διαβίωσης των ηλικιωμένων διαπίστωσαν νωρίτερα σήμερα αρμόδιοι ελεγκτές της Περιφέρειας, οι οποίοι πραγματοποίησαν απροειδοποίητο έλεγχο.

πηγή:  eleftherostypos.gr 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σοβαρό επεισόδιο στην Εύβοια: 58χρονος πυροβόλησε 50χρονο στη Νέα Αρτάκη

evosmos

«Μην αγοράζετε τίποτα» – Σοκ με τη δήλωση του Τζεφ Μπέζος

evosmos

Η αφοπλιστική απάντηση της Κατερίνας Στεφανίδη σε χρήστη του twitter για την φωτιά στην Αττική: «Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου»

evosmos

Leave a Comment