ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος 19χρονης ναυτικής δοκίμου: Με πυρετό άλλοι δύο συμφοιτητές

Συναγερμός σήμανε στο πλοίο (ΠΓΥ) ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο οποίο εκπαιδεύονταν η 19χρονη Ναυτική Δόκιμος που έχασε τη ζωή της, καθώς άλλοι δύο συμφοιτητές της εμφάνισαν πυρετό.

Θρήνο έχει προκαλέσει στο Πολεμικό Ναυτικό, ο θάνατος της 19χρονης πρωτοετούς Ναυτικής Δοκίμου που έχασε τη ζωή της αφού ανέβασε υψηλό πυρετό ενώ επέβαινε στο πλοίο γενικής υποστήριξης στο πλαίσιο του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων. Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν ακόμα διαπιστωθεί, όμως στο πλοίο σήμανε συναγερμός όταν άλλοι δύο σπουδαστές παρουσίασαν πυρετό. Σύμφωνα πάντως με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, τα δύο συμβάντα δεν έχουν καμία σχέση καθώς οι σπουδαστές φέρονται να έχουν πάθει τροφική δηλητηρίαση.

Η άτυχη Ναυτική Δόκιμος που αφού παρουσίασε πυρετό, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολι της Ιταλίας, παρουσίασε το πρωί της Τετάρτης ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη σε ΜΕΘ, ενώ έχασε τη μάχη για τη ζωή το πρωί της Πέμπτης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ: “Χτύπησε τη μάνα του γιατί…ήρθε σε ερωτική επαφή με συμμαθητή του”

evosmos

Μεσολόγγι: Βρέθηκε μηχανή δημιουργίας κρυπτονομισμάτων στο σπίτι του Μπάμπη

evosmos

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ: ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΑΝΔΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ – ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

evosmos

Leave a Comment