ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος με αιθέρια έλαια που καιγόταν ζωντανός

Με πολλαπλά εγκαύματα είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» ο 65χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος με αιθέρια έλαια στην περιοχή Φαρμακέικα του Νέου Ρυσίου, στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο ξέσπασε φωτιά την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, αλλά, δυστυχώς, υπέκυψε στα τραύματά του.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε απαραίτητη η άμεση μεταφορά του στη ΜΕΘ του Γ.Ν. Παπανικολάου, όπου και παρέμεινε μέχρι και την περασμένη Παρασκευή, οπότε και έχασε τη μάχη για τη ζωή του, σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr.

«Άκουσα τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να καίγεται και να φωνάζει. Κάλεσα αμέσως το ασθενοφόρο, το οποίο ήρθε και τον παρέλαβε μόλις τώρα. Ο ιδιοκτήτης καιγόταν στην αυλή της επιχείρησης. Είδαμε φλόγες να πετάγονται από τον χώρο και αυτόν να τρέχει και να φωνάζει φλεγόμενος…», είχε αναφέρει ταραγμένη η υπεύθυνη παρακείμενου καταστήματος, την ημέρα που ξέσπασε η φωτιά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συγκινεί η κόρη της Δημητρίου για τον θάνατο του Στήβ Κακέτση: «Ο μόνος “αληθινός” πατέρας που γνώρισα»

evosmos

Πάτρα: Στην Εντατική 15χρονη με επιπλοκές στην καρδιά από τον κορωνοϊό

evosmos

ΕΠΕΙΓΟΝ: Αποκάλυψη: Πόσες ώρες περίμενε το άτυχο κορίτσι στο κοντέινερ;;;

evosmos

Leave a Comment