ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΕΡΟΥ! Έβαλε υποδιευθυντή τεχνικής υπηρεσίας έναν… Θεολόγο

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση – καταγγελία:

Θέμα: «Καταγγελία μετακίνησης του Προϊσταμένου Υποδιεύθυνσης Τεχνικού του Κ.Θ.- Γ.Ν.-Κ.Υ. Λέρου»

Το Δ.Σ. του ΣΥ.ΜΗ.Δ.Υ.Δ., με αφορμή την απαράδεκτη και αντιδεοντολογική πρόσφατη μετακίνηση μέλους του Συλλόγου μας, καταγγέλλει ομόφωνα και με κατηγορηματικό τρόπο την απόφαση του Διοικητή του Κρατικού Θεραπευτηρίου – Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Λέρου.

Η μετακίνηση του συναδέλφου μας Πτυχιούχου Μηχανολόγου Μηχανικού ΤΕ από τη θέση του Προϊσταμένου της Υποδιεύθυνσης Τεχνικού και η τοποθέτηση του στη θέση του Προϊσταμένου του Τμήματος Τεχνικού (…με αρμοδιότητες που θα καθορίζονται ανά περίπτωση από τον Διοικητή…) καταστρατηγεί κάθε έννοια νομιμότητας. Σύμφωνα με το Οργανισμό Λειτουργίας του Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ. Λέρου στην Υποδιεύθυνση Τεχνικού προΐσταται υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Μηχανικών και εάν δεν υπάρχει υπάλληλος του κλάδου ΤΕ Μηχανικών.

Η προαναφερόμενη απόφαση χωρίς αιτιολογία και πέρα από κάθε προβλεπόμενο πλαίσιο νομιμότητας αναθέτει την επίβλεψη της συγκεκριμένης Υποδιεύθυνσης στον Υποδιευθυντή Διοικητικής Υπηρεσίας, ο οποίος δεν διαθέτει τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα που ορίζει ο Οργανισμός Λειτουργίας, καθόσον δεν έχει την ιδιότητα του Μηχανικού ΠΕ ή ΤΕ.

Είναι απορίας άξιο και ιδιαιτέρως περίεργο πως ένας πετυχημένος συνάδελφος μας, κατά κοινή ομολογία όλων όσων παρακολουθούν τα πεπραγμένα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ. Λέρου, να μετακινείτε (από τον νέο Διοικητή) από τη θέση την οποία κατείχε και την θέση του να καταλαμβάνει άτομο χωρίς γνώση του αντικειμένου, υπονομεύοντας έτσι την εύρυθμη λειτουργία του θεραπευτηρίου.

Τέτοιες πρακτικές δεν γίνονται αποδεκτές από τον Σύλλογο μας και τις καταγγέλλουμε ως απαράδεκτες. Επίσης θεωρούμε απαράδεκτη, αλαζονική και προκλητική τη συμπεριφορά του Διοικητή του Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ. Λέρου ο οποίος σε συνέντευξη στην ΕΡΑ Ρόδου επιχείρησε με συκοφαντίες και ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς να υποβαθμίσει την προσωπικότητα του συναδέλφου αφήνοντας υπονοούμενα για την ηθική του ακεραιότητα και την επιστημονική του κατάρτιση.

Προτρέπουμε τον κ. Διοικητή, για την αποκατάσταση της νομιμότητας, της κανονικότητας και της εύρυθμης λειτουργίας των Τεχνικών Υπηρεσιών Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ. Λέρου, όπως ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ άμεσα την, κατά τα παραπάνω εκτενώς αναφερόμενα, παράνομη και καταχρηστική εις βάρος του συναδέλφου μας, απόφαση μετακίνησης.

Πηγή: 12nisospress.com

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο ψευτογιατρός χειρούργησε θύμα του και το κατέστησε ανάπηρο!

evosmos

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ δήλωση του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: “Θα έχουμε ρεύμα με δελτίο”

evosmos

ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ… ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ… ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ – ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment