LIFE STYLE

“Εγκεφαλικό” o Μπισμπίκης – Η Δέσποινα Βανδή “χτίζει σώμα” με τον σύντροφο της κόρης της, Αλέξανδρο

Στην ηλικία της, η Δέσποινα Βανδή έχει ένα κόρμι που θα το ζήλευαν και 20αρες. Η τραγουδίστρια έδειξε τι γυμναστική κάνει και μάλιστα ο σύντροφος της κόρης της είναι ο γυμναστής της.

Αυτήν την φορά η Δέσποινα Βανδή έκανε την έκπληξη στους διαδικτυακούς της φίλους με ένα υπέροχο ποστ από το γυμναστήριο. Μάλιστα, η τραγουδίστρια επέλεξε για γυμναστή τον σύντροφο της κόρης της, Μελίνας, ο οποίος και διατηρεί γυμναστήριο στα νότια προάστια. Η σχέση τους έχει γίνει γνωστή εδώ και λίγο καιρό και η αλήθεια είναι ότι παρόλο που δεν έχουμε δει κάποιο κοινό τους στιγμιότυπο, τα τρυφερά σχόλια σε κάθε τους posts είναι πρωταγωνιστικά.

Φωτογραφία από την ώρα της προπόνησης

despoina_bandh
Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε το απόγευμα της Παρασκευής (18-11) μια φωτογραφία από το γυμναστήριο από την ώρα της προπόνησης, ενώ έκανε pilates. Από την φωτογραφία φαινόταν ξεκάθαρα οι κοιλιακοί της!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η Έλλη Στάη αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από εκδοτικό μεγαλοπαράγοντα

evosmos

Χαμογελά από ψηλά ο Βοσκοπούλος: Χαρές ξανά για την Άντζελα Γκερέκου 26 χρόνια μετά – Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα

evosmos

Γελάει ο κόσμος με την JLO από την Καβάλα! Γιατί τρώει πάλι άγριο κράξιμο η Δέσποινα Βανδή

evosmos

Leave a Comment