ΚΟΣΜΟΣ

Μάνα θήλαζε το μωράκι της κάτω από τα συντρίμμια για να το κρατήσει ζωντανό και τα κατάφερε

Μπροστά σε ένα ακόμη θαύμα βρέθηκαν οι διασώστες στα συντρίμμια της πολυκατοικίας Yenişehir στη λεωφόρο Government Boulevard στην πόλη Kahramanmaraş.

Οι ομάδες άκουσαν έναν ήχο από τα συντρίμμια, οπότε άνοιξαν μια σήραγγα από το κτίριο στην πλευρά της πολυκατοικίας μέχρι το σημείο από όπου προήλθε ο ήχος, σύμφωνα με το Anadolou.

Φτάνοντας στην 1,5 έτους Masal και τη μητέρα της Yeliz Kıraççakalı , οι ομάδες ανέσυραν το κοριτσάκι από τα ερείπια έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες .


Ο πατέρας της, Ömer Kıraççakalı, ο οποίος βγήκε με δικά του μέσα κάτω από τα ερείπια την ημέρα του σεισμού και επανενώθηκε με το μωρό του ύστερα από 55 ώρες αγωνίας, αγκάλιασε το μωρό του στο ασθενοφόρο και βίωσε μεγάλη ευτυχία.

Τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν να εργάζονται για τον απεγκλωβισμό της μητέρας Yeliz Kıraççakalı, η οποία δήλωσε ότι κράτησε το μωρό της στη ζωή θηλάζοντας και είναι ακόμα παγιδευμένη κάτω από τα ερείπια.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ναβάλνι: Στην εντατική ο αντιπολιτευόμενος στον Πούτιν – «Δηλητηριάστηκε», λέει εκπρόσωπός του

evosmos

Βρετανία: Καταδικάστηκε ο Νιγηριανός γερουσιαστής που επιχείρησε να πάρει το νεφρό 21χρονου

evosmos

ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΑΡΙΑ ΝΤΟΥΓΚΙΝΑ – ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

evosmos

Leave a Comment