ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας Καρολάιν: «Η Λυδία αλλάζει επώνυμο, την έβαλαν κρυφά να μιλήσει με τον δολοφόνο της μητέρας της»

Απόφαση που θα υλοποιηθεί βάσει του νόμου είναι, κατά τον πατέρα της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της στα Γλυκά Νερά, η αλλαγή του επιθέτου της μικρής Λυδίας, ώστε να μην φέρει το επίθετο του ανθρώπου που δολοφόνησε την μητέρα της, τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Υπάρχουν δύο σκέψεις για το νέο επίθετο της μικρής Λυδίας: να της δοθεί το επώνυμο Κράουτς, όπως έλεγαν στο πατρικό επίθετο και την μητέρα της ή να λάβει το επίθετο του Φιλιππινέζου συζύγου της αδελφής της Καρολάιν, Ντόνα, κοντά στους οποίους ζει τις τελευταίες εβδομάδες το κορίτσι, μαζί με την γιαγιά του και μητέρα της Καρολάιν.

Όπως ειπώθηκε στον ant1, το δεύτερο ενδεχόμενο είναι πιο πιθανό, διότι υπάρχει η σκέψη να υιοθετήσει επισήμως η αδελφή της Καρολάιν και ο σύζυγος της, την μικρή Λυδία, η οποία άλλωστε ήδη αποκαλεί ως «μπαμπά» τον θείο της με τον οποίο μεγαλώνει.

Αυτό το ενδεχόμενο, ίσως σχετίζεται με το ταξίδι που πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα, η μητέρα της Καρολάιν, που ήρθε από τις Φιλιππίνες, χωρίς την Λυδία, για να «τακτοποιήσει σημαντικά διαδικαστικά ζητήματα για την μόνιμη παραμονή της στις Φιλιππίνες», όπως μετέδωσε αποκλειστικά την Πέμπτη η εκπομπή.

Μάλιστα, μετά το επεισόδιο που είχαν στις 31 Ιανουαρίου με τους γονείς του πιλότου, οι οποίοι ζητούσαν να δουν το εγγόνι τους, οι τελευταίοι έφυγαν την Πέμπτη από την Αλόννησο και αισθάνονται απογοητευμένοι, ενώ η μητέρα της Καρολάιν φέρεται να έχει σκληρύνει την στάση της, ενόψει της δικαστικής διαμάχης με τους γονείς του πιλότου που θέλουν να της αφαιρέσουν την επιμέλεια του παιδιού, αλλά και μετά την καταγγελία της ότι έβαλαν κρυφά την Λυδία να μιλήσει τηλεφωνικά με τον πατέρα της και δολοφόνο της μητέρας της.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς, πατέρας της Καρολάιν, είπε: «Η Λυδία σίγουρα θα αλλάξει το επίθετο της. Πρόθεση μου ήταν να αλλάξει το επίθετο του πατέρας της από την ημέρα της σύλληψης του, στο μνημόσυνο της κόρης μου για όσα είχε κάνει. Θα ήταν απαράδεκτο η Λυδία να φέρει το επίθετο του άνδρα που δολοφόνησε την μητέρα της», ενώ επεσήμανε ότι «Ο νόμος δίνει μια σειρά από λόγους για τους οποίους μπορεί να αλλάξει το επίθετο ενός παιδιού».

Σημείωσε επίσης ότι: «Η Καρολάιν είχε και βρετανική και φιλιππινεζική υπηκοότητα. Θα κάνει και η Λυδία αίτημα για διπλή υπηκοότητα και όταν έχει το διαβατήριο της θα μπορεί να ταξιδεύει ευκολότερα από και προς την Ελλάδα».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πάτρα: Συνελήφθη απατεώνας που «παγίδευσε» ηλικιωμένη με δήθεν τραυματισμό του παιδιού της

evosmos

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ!!! Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δε θα μπορούσα να στραφώ ποτέ εναντίον των παιδιών μου για να τους κάνω κακό»

evosmos

Ελληνοτουρκικά: «Η Λέσβος είναι στοχοποιημένη από τους Τούρκους», λένε στελέχη του Λιμενικού

evosmos

Leave a Comment