ΕΛΛΑΔΑ

Σύγκρουση Προαστιακού με φορτηγό στην Αυλίδα – Συνελήφθη ο οδηγός για παραβίαση μπάρας και ερυθρού σηματοδότη

Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού για το περιστατικό της σημερινής σύγκρουσης λίγο πριν το σταθμό της Αυλίδας, με αμαξοστοιχία του Προαστιακού που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα – Αθήνα.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, στο σημείο λειτουργούσε αυτόματη μπάρα ισόπεδης διάβασης με προειδοποιητικά ηχοφωτεινά σήματα, και ο οδηγός του φορτηγού παραβίασε την μπάρα κατά την ώρα που εκείνη έκλεινε, όπως επίσης και τον ερυθρό σηματοδότη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας 1543 που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Χαλκίδα προς Αθήνα, φρέναρε εγκαίρως, και σύμφωνα με την Hellenic Train καταγράφονται μόνο μικρές υλικές φθορές στο πλάι της μηχανής της αμαξοστοιχίας, η οποία ακούμπησε οριακά το πίσω μέρος του φορτηγού οχήματος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κοινωνικός Τουρισμός 2020: Σήμερα η ανάρτηση των προσωρινών πινάκων με τα αποτελέσματα – Που θα τα δείτε

evosmos

Ποσό που «ζαλίζει» θα εισπράξει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την παρουσία του στο Ρολάν Γκαρός

evosmos

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ – Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ “ΣΩΣΟΥΝ” ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ – Η ΑΝΟΜΒΡΙΑ ΕΦΕΡΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ – ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΤΙΜΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

evosmos

Leave a Comment