LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Δεν έχω καμία σχέση με όλους αυτούς τους ηλίθιους στην Ελλάδα! (ΦΩΤΟ)

Η Τζούλια Αλεξανδράτου απάντησε σε μια σειρά από ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Το μοντέλο που έχει εγκαταλείψει εδώ και χρόνια την Ελλάδα και ζει στην Αμερική, μίλησε για τη ζωή της, το παιδί της, αλλά και τον λογαριασμό της στο OnlyFans.

Στο πλαίσιο ενός Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τζούλια Αλεξανδράτου απάντησε και σε έναν ακόλουθό της, ο οποίος την ρώτησε αν έρχεται καθόλου στην Ελλάδα.Όπως φαίνεται ωστόσο, από την απάντησή της, όχι μόνο δεν έρχεται, αλλά δεν τρέφει και μεγάλη εκτίμηση για τους Έλληνες.

«Δεν έχω καμία σχέση με όλους αυτούς τους ηλίθιους στην Ελλάδα», έγραψε.

422112044_1328963547811647_7479228082336578532_n

Στο ίδιο Q&A απάντησε πως η κύρια ασχολία της είναι να μεγαλώνει το παιδί της, ενώ δεν παρέλειψε να κατευθύνει τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο OnlyFans.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Φωτιά στον Έβρο: Στο νοσοκομείο ο επιτελάρχης της Πυροσβεστικής – Εισπνέει καπνό επί 10 ημέρες

evosmos

Η ξεχωριστή ιστορία της Παναγίας Γιάτρισσας και η προσευχή Της

evosmos

Έφη Θώδη: «Σιγά μην έπινα σαμπάνια από τη γόβα της Ζωζώς, να πιώ τα κατακάθια της, τις βρωμοποδαρίλες, να βγάλω σπυριά»

evosmos

Leave a Comment