ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΝ γέροντα με πατερίστες 65 ετών, αναζητά η αστυνομία για τη δολοφονία Σκαφτούρου

Ένα ακόμη μέλος της Greek Mafia ταυτοποίησε και αναζητά η Ελληνική Αστυνομία μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης για έναν 65χρονο ομογενή από το Ουζμπεκιστάν.

Oι Αρχές εκτιμούν ότι ο ύποπτος, γεννηθείς το 1959, και κατηγορούμενος για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση έχει διαφύγει στο εξωτερικό. Ειδικότερα διαπιστώθηκε ότι, μεταξύ άλλων, ο 65χρονος σχετίζεται με άτομα τα οποία, είτε κατηγορούνται ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, είτε εξετάζεται η σχέση τους με την υπόθεση.

Όπως έγινε γνωστό, ο κακοποιός o οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για λαθρεμπόριο τσιγάρων φέρεται να συνδέεται με τη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου στη Βοιωτία, ενώ οι Αρχές εκτιμούν πως είχε ενεργό ρόλο και στις δολοφονίες Ρουμπέτη και Μουζακίτη, με καλά ενημερωμένες πηγές να αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να ήταν και ένας από τους εκτελεστές.

Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 45χρονου εκδόθηκε έπειτα από στοιχεία που προέκυψαν κατά την έρευνα που έγινε σε σπίτι στον Ασπρόπυργο.

Να σημειωθεί ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση έχουν ήδη προφυλακιστεί δύο βασικοί κατηγορούμενοι που φέρονται να συμμετείχαν σε τρεις δολοφονίες μελών της Greek Mafia, ενώ ο τρίτος συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τελεσίγραφο κυβέρνησης σε ιδιοκτήτες γης για επέκταση Μόριας: Ή μας δίνετε τα κτήματά σας κοψοχρονιά ή τα επιτάσσουμε

evosmos

Νέα Σμύρνη: “Ήταν αγαπημένα αδέρφια απλά υπήρχε ζήλια”, λέει η σύντροφος του 18χρονου αδελφοκτόνου

evosmos

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ στη Σκιάθο: Τουρίστρια εκτινάχθηκε από τα αέρια τουρμπίνων αεροσκάφους(ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment