LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδικές 2023: Viral το μήνυμα μιας υποψήφιας που ζήτησε ησυχία και οι απαντήσεις που πήρε! (ΦΩΤΟ)

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων που αναμένεται να ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου με τους μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων για να ακολουθήσουν μια ημέρα αργότερα οι μαθητές των Γενικών Λυκείων.

Μια από τις υποψηφίους είναι και η Χάιντυ το μήνυμα της οποίας ενόψει των πανελλαδικών εξετάσεων έχει γίνει viral κυρίως λόγω των απαντήσεων που πήρε η κοπέλα.

Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media η υποψήφια των πανελλαδικών που μένει στον έκτο όροφο πολυκατοικίας, ζητά από τους ενοίκους του κτηρίου να μην γίνει κάποιο πάρτι στην ταράτσα το διάστημα 1-12 Ιουνίου «γιατί δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου».

«Καλή επιτυχία», «να τους πάρεις τα σώβρακα», «να σκίσεις», «θα σκίσεις και θα παρτάρεις εσύ το καλοκαίρι» ήταν μερικές από τις συγκινητικές απαντήσεις των ενοίκων της πολυκατοικίας όπως φαίνεται στη φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media.

Δείτε τη φωτογραφία που αναρτήθηκε στη σελίδα Μοναδικοί Άνθρωποι

panelladikes-xaidi

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μπαίνουμε σε κατάσταση ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ… «Η Τουρκία επιδιώκει να δικαιολογήσει εισβολή σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου»…

evosmos

Πώς θα ελέγχονται ακίνητα και καταθέσεις – «Μεγάλος αδερφός» στην περιουσία

evosmos

7 στους 10 ζουν με λιγότερα από 1.000 εuρώ τον μήνα: Αuτοί είναι οι πραγματıκοi μισθοi στην Ελλάδα

evosmos

Leave a Comment