ΕΛΛΑΔΑ

Περίεργη ιστορία! Ο σύντροφος της Ειρήνης ωρύεται για τον χαμό της, ο πατέρας της ζητά απαντήσεις: “Ήξερα ότι έμενε στην Κέρκυρα”

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της 24χρονης Ειρήνης στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που έκανε μπάνιο. Την κοπέλα, βρήκε νεκρή ο σύντροφός της, που είχε πάει να αγοράσει τροφές για τις γάτες της γειτονιάς.

Όταν γύρισε, όπως υποστηρίζει, βρήκε την κοπέλα νεκρή. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας άκουσαν τον άνδρα να φωνάζει βοήθεια και να ρωτάει «ποιο είναι το τηλέφωνο του ΕΚΑΒ». Όταν άκουσε τις φωνές του 54χρονου μία γιατρός, που διαμένει στον κάτω όροφο, έτρεξε αμέσως για να προσφέρει βοήθεια.

«Έχασα την Ειρήνη μου» έλεγε ο ίδιος συντετριμμένος, λίγα λεπτά αφότου εντόπισε νεκρή τη νεαρή σύντροφό του, μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο πατέρας δεν πιστεύει, όπως λέει, τίποτα και κανέναν. Μέχρι χθες όταν και ενημερώθηκε για τον θάνατο της κόρης του, πίστευε ότι η 24χρονη ζει στην Κέρκυρα με τον σύντροφό της κι όχι στη Θεσσαλονίκη. Πλέον η ζωή του έχει διαλυθεί κι περιμένει επίσημες απαντήσεις.

«Δεν είχε πρόβλημα υγείας η Ειρήνη. Δεν μπορώ να το καταλάβω».

Με τον σύντροφό της γνωρίστηκε πριν από περίπου 5 χρόνια. Άγνωστο γιατί, είχαν πει όπως μας λέει τόσο ο πατέρας όσο και ο αδερφός της, ότι ζουν μαζί στην Κέρκυρα και όχι στη Θεσσαλονίκη.

«Εγώ όταν μιλούσα με την Ειρήνη μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα», ανέφερε ο πατέρας της Ειρήνης.

Η 24χρονη Ειρήνη ήταν φυσιοθεραπεύτρια, χωρίς ακόμα να έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της. Αυτό σκόπευε να το κάνει τους επόμενους μήνες και στη συνέχεια να πιάσει δουλειά.

«Φαινόταν πολύ ευτυχισμένη, έλαμπε. Περνούσε πολύ ωραία», σημείωσε ο αδελφός της 24χρονης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Δόλωμα» εν αγνοία του ο γιος του τέως βασιλιά, Παύλος

evosmos

Βενζινάδικα: Νέες αυστηρές κυρώσεις για λαθρεμπόριο και φοροδιαφυγή

evosmos

Οι οικογένειες των νεκρών αδιαφορούν για τις αποζημιώσεις, λέει ο Κούγιας – «Τα αδικήματα θα παραγραφούν, αν καθυστερήσει η ανάκριση»

evosmos

Leave a Comment