ΕΛΛΑΔΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: “ΣΤΕΦΑΝΙΑ, Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ, ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑΣ, ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟ ΘΥΜΑ. ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ

Και ενώ η πολύκροτη υπόθεση στο Ηράκλειο, με την επίθεση στον 36χρονο με καυστικό υγρό, εξακολουθεί να προκαλεί πολλά ερωτήματα, ο δικηγόρος του θύματος Αλέξης Κούγιας, προχωράει σε μία αποκάλυψη που προκαλεί αίσθηση.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το θύμα φαίνεται πως δελεάστηκε με… ομαδικό σεξ, για να πάει στο ξενοδοχείο που τελικά έγινε η επίθεση σε βάρος του. Ο Αλέξης Κούγιας, την Πέμπτη (27/10) κατάφερε να τον δει για πρώτη φορά μετά από άδεια των ιατρών.
«Εκείνο, το οποίο πληροφορήθηκε για πρώτη φορά ο κ. Κούγιας, είναι ότι πολλές ημέρες πριν υπήρχε μια έντονη πίεση της δράστιδος προς το θύμα να επανασυνάψουν σχέση, με προκλήσεις και παρακλήσεις, τις οποίες το θύμα απέρριπτε» λέει το σχετικό δελτίο τύπου.

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρεται σε κάποια «Στεφανία» η οποία όπως φαίνεται, αποτελεί πρόσωπο κλειδί.

«Η δράστης αρχικά και εν συνεχεία μια γυναίκα ονόματι Στεφανία, άρχισαν να τηλεφωνούν συνεχώς στο θύμα, όπως αποδεικνύεται από πάρα πολλές κλήσεις στο κινητό του τηλέφωνο, το οποίο σήμερα επέδειξε στον κο Κούγια το θύμα και τον προσκαλούσαν να συναντηθούν το αργά το βράδυ ή τα ξημερώματα της 22.10.2022 σε δωμάτιο του ξενοδοχείου (…), το οποίο είχαν ήδη κλείσει, για να δεχθεί να κάνει ομαδικό σεξ μαζί τους».

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, το θύμα πήγε στο ξενοδοχείο αλλά εκεί, αντί για ομαδικό σεξ, τον περίμενε μόνο τη 38χρονη.

«Το θύμα, αφού έκανε ερωτική πράξη με τη δράστη, μετά από λίγο αποκοιμήθηκε. Την ώρα που κοιμόταν, η δράστις έκανε την απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος του με το επικίνδυνο υγρό».

Θα ζητηθεί η ποινική δίωξη και της «Στεφανίας»
Και ο Αλέξης Κούγιας συνεχίζει:

«Μετά από αυτή την εξέλιξη έλαβα εντολή από το θύμα να ζητήσω την ποινική δίωξη της γυναίκας με το μικρό όνομα Στεφανία, της οποίας το πραγματικό όνομα θα αποκαλυφθεί από την έρευνα του αριθμού, με τον οποίο του τηλεφωνούσε και το οποίο θα κληθεί να αποκαλύψει η δράστις, και συγκεκριμένα να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος της για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφού, ακόμη και αν δεν ήταν παρούσα την ώρα του εγκλήματος μαζί με τη δράστη, ήταν και αυτή ένα από τα πρόσωπα που παγίδεψαν το θύμα».

Ο Αλέξης Κούγιας λέει, ότι θα ζητήσει να κατασχεθούν το κινητό, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και οτιδήποτε άλλο είχε στην κατοχή της η 38χρονη αλλά και να γίνει άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών κλήσεων τόσο στο κινητό της, όσο και στο κινητό της «Στεφανίας». Επίσης, θα παραδώσουν το κινητό του θύματος, ώστε να επιβεβαιωθούν αυτά, τα οποία ισχυρίζεται ο ίδιος.

«Είμαστε βέβαιοι ότι η κα Ανακριτής θα ρωτήσει την κα κατηγορουμένη αλλά και τη συνεργό της πού εκρύβετο η κα κατηγορουμένη επί τέσσερις ημέρες από την εγκληματική πράξη της, ώστε να διερευνηθεί εάν υπάρχουν και άλλα πρόσωπα, τα οποία θα πρέπει να κατηγορηθούν είτε για το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία, είτε και για το αδίκημα της παρασιώπησης εγκλήματος» καταλήγει ο Αλέξης Κούγιας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κορωνοϊός – Πέτσας: «Δεν φαίνεται ρεαλιστική η άρση του lockdown την 1η Δεκεμβρίου»

evosmos

Φωτιά στη Ρόδο: Τώρα φταίει ο… πυροστρόβιλος

evosmos

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΤΟ ΓΠΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ- 75% ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΥ

evosmos

Leave a Comment