ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη στην Έγκωμη: Εξετάζουν σύνδεση με τον φόνο Μαυρομιχάλη οι Αρχές

Μήνυμα με αποδέκτη συγγενικό πρόσωπο του 72χρονου ιδιοκτήτη του υποστατικού εκτιμούν οι ανακριτές ότι θέλησαν να στείλουν τα εγκληματικά στοιχεία που έδρασαν χθες βράδυ τοποθετώντας βόμβα σε κατάστημα στην Έγκωμη.

Οι άγνωστοι έδρασαν στις 2 και 30 τα ξημερώματα τοποθετώντας τον εκρηκτικό μηχανισμό με υλη υψηλής ισχύος και αφού τον πυροδότησαν τράπηκαν σε φυγή. Από την έκρηξη ξέσπασε φωτιά και προκλήθηκαν ζημιές σε δύο οχήματα που ήταν σταθμευμένα έξω από το κατάστημα.

Σε κλειστά κυκλώματα

Οι αρχές αναζητούν σε κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης τις κινήσεις των δραστών, ενώ παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια από τη σκηνή, τα σταληκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Οι έρευνες…

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες στρέφονται στις επαγγελματικές δραστηριότητες συγγενικού προσώπου του 72χρονου. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες φέρεται να κάνουν λόγο και για διασύνδεση με την υπόθεση φόνου του Αλέξη Μαυρομιχάλη γνωστού ως Αλεξουι που διαπράχθηκε στις 31 Οκτωβρίου στη Λευκωσίας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Απίστευτος ο mr Jumbo, Α.Βακάκης – Δείτε τι ζήτησε εν μέσω χιονιά από τους εργαζόμενους του – Τι καταγγέλλει αναγνώστης μας

evosmos

Κως: Νέο βίντεο δείχνει τον 32χρονο και την Αναστάζια να βγαίνουν από το σπίτι του

evosmos

Κως: 14χρονος κατήγγειλε 52χρονο Αλβανό ότι τον θώπευσε σε παραλία

evosmos

Leave a Comment