ΕΛΛΑΔΑ

Σπύρος Φωκάς: Στην Εντατική με έμφραγμα η σύζυγός του, Λίλιαν

Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς για τον Σπύρο Φωκά, που τα τελευταία χρόνια έμενε σε ένα μικρό σπίτι στο Καλαμάκι Κορινθίας. Την περασμένη Δευτέρα (17/07), ο ηθοποιός είχε απευθύνει έκκληση να μην καεί το σπίτι του, αφού οι φλόγες απειλούσαν όλη την περιοχή.

Λίγες ώρες αργότερα, μαζί με τη σύζυγό του Λίλιαν Φωκά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Κορίνθου. Εκεί οι γιατροί έκαναν τα πάντα ώστε ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους.

Ωστόσο, λόγω της μεγάλης συγκινησιακής φόρτισης, του άγχους της πυρκαγιάς αλλά και της αγωνίας για την υγεία του συζύγου της, η Λίλιαν Φωκά υπέστη οξύ έμφραγμα.

Αμέσως οι γιατροί μετέφεραν τη Λίλιαν Φωκά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου διαπιστώθηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που υπέστη.

«Η Λίλιαν έχει αγχωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια με όσα συμβαίνουν στον Σπύρο και στην ίδια. Τα οικονομικά προβλήματα τούς έχουν καταβάλει και τους δύο, με αποτέλεσμα πλέον να κινδυνεύει και η ζωή τους από το άγχος» λέει συγγενικό τους πρόσωπο.

Ο Σπύρος Φωκάς δεν γνωρίζει ότι η σύζυγός του κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θεσσαλονίκη: «Ο Νορβηγός έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τους γονείς του», λέει ο δικηγόρος

evosmos

Κορονοϊός – Παγώνη: «Πάρα πολλοί για την εποχή οι θάνατοι» – Ανησυχία για τις ΜΕΘ

evosmos

Πέθανε το κοριτσάκι που είχε χτυπηθεί κατά λάθος από τον πατέρα του

evosmos

Leave a Comment