ΕΛΛΑΔΑ

Στο Αυτόφωρο ο 19χρονος που απήγαγε τη 15χρονη από το Άργος

Για έρωτα και αγάπη κάνει λόγο ο 19χρονος από το Αλιβέρι της Ν. Ιωνίας Βόλου, που απήγαγε 15χρονη από το Άργος την περασμένη Τετάρτη και συνελήφθη χθες, μετά από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς της, τόσο σε βάρος του, όσο και σε βάρος των γονιών του.

Στον 19χρονο η Εισαγγελέας υπηρεσίας άσκησε δίωξη για ακούσια διαφυγή ανηλίκου και η εκδίκαση αναβλήθηκε για τη Δευτέρα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, εκτός κι αν μέσα στο Σαββατοκύριακο οι δυο οικογένειες καταφέρουν να έρθουν σε συνεννόηση, καθώς όπως έγινε γνωστό, αρχικά οι δυο οικογένειες είχαν συμφωνήσει στο γάμο του νεαρού ζευγαριού, αλλά για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί, οι γονείς της ανήλικης άλλαξαν γνώμη.

Η αλλαγή στάση της οικογένειας της ανήλικης, οδήγησαν τον 19χρονο με συνεργούς τους γονείς του, να μεταβούν από το Βόλο στο Άργος και να πάρουν την 15χρονη.

Η χθεσινή αναβολή του Αυτοφώρου έγινε προκειμένου να καταθέσει την άποψή της η 15χρονη, η οποία φέρεται να δηλώνει ότι αγαπάει τον 19χρονο και ότι θέλει να ζήσει μαζί του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τουρκία: Η Γερουσία των ΗΠΑ κατήργησε τους περιορισμούς για την πώληση των F-16

evosmos

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΛΥΜΠΕΡΗ: “Δύο χρόνια οι Αμερικανοί μας πίεζαν να μην επεκτείνουμε τα χωρικά ύδατα στα 12 ν.μ”!

evosmos

Ηράκλειο: Η τελευταία συνομιλία του 50χρονου που πέθανε στην Αγία Πελαγία με τη γυναίκα του

evosmos

Leave a Comment