ΕΛΛΑΔΑ

Ένταση Σ.Μπαλάσκα με πολίτη για τις ταυτότητες: «Μέχρι το 2026 θα είναι ψηφιακές, τελεία και παύλα» – «Θα πάμε στα βουνά»

«Και στα βουνά θα θέλετε ταυτότητα για να πάρετε ξύλα και σπίρτα»

Αρκετοί είναι οι πολίτες που διαμαρτύρονται για τις νέες ψηφιακές ταυτότητες, ενώ τα τελευταία 24ωρα έχουν σχηματιστεί ουρές έξω από τα Αστυνομικά Τμήματα, καθώς αρκετοί πολίτες θέλουν να βγάλουν νέες ταυτότητες.

Στο πλαίσιο αυτό δημοσιογράφοι του Alpha μαζί με τον καλεσμένο τους αστυνομικό αναλυτή, Σταύρο Μπαλάσκα, αντιπαρατέθηκαν με δύο πολίτες που αρνούνται να πάρουν τις νέες ταυτότητες.
«Για να τελειώνουμε αυτό, αν δεν γίνει δημοψήφισμα, μέχρι το 2026 όλες οι ταυτότητες θα έχουν γίνει ψηφιακές. Τελεία και παύλα. Όποιος Έλλην πολίτης εναρμονιστεί με αυτό θα έχει ταυτότητα. Όποιος δεν εναρμονιστεί δεν θα έχει ταυτότητα στα χέρια του».

«Θα πάμε στα βουνά, αν έχει μείνει κανένα βουνό. Δεν είναι και τόσο δημοκρατικό να λέτε “τελεία και παύλα”», αποκρίθηκε ένας εκ των πολιτών, με τον αστυνομικό αναλυτή να του απαντάει αμέσως:

«Και στα βουνά θα θέλετε ταυτότητα για να πάρετε ξύλα και σπίρτα. Είναι θέμα Ευρώπης και ήδη έχουμε καθυστερήσει».

Όταν η αντιπαράθεση συνεχίστηκε και ο πολίτης είπε ότι «δεν εμπιστευόμαστε καμία κυβέρνηση», τον λόγο πήρε ξαφνικά ο παρουσιαστής της ενημερωτικής εκπομπής λέγοντας:

«Όταν τα λέτε αυτά με αφιονίζετε».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Την Παρασκευή στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης η κηδεία του αστυνομικού

evosmos

Νίκος Κοκλώνης: «Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι πικραμένος γιατί τα τηλεοπτικά project που πρότεινε απορρίφθηκαν»

evosmos

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου λέει όσα όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες σκέφτονται!

evosmos

Leave a Comment