ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Σύλληψη αστυνομικού για χρηματισμό μετά από καταγγελία επιχειρηματία – Χειροπέδες και στον γιο του

Ο αστυνομικός συνελήφθη έξω από το σπίτι – Χειροπέδες και στον γιο του

Στη διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, έφτασε καταγγελία επιχειρηματία ότι αστυνομικός του ζήτησε χρηματικό ποσό, ύψους 30.000 ευρώ, για να τον βοηθήσει να κερδίσει σε πλειοδοτικό διαγωνισμό για μια καντίνα στους Αγίους Αποστόλους.

Ακολούθησε ενδελεχής έρευνα για τη δράση του αστυνομικού και το απόγευμα της Κυριακής, παρουσία εισαγγελέα, στήθηκε επιχείρηση από την αστυνομία και ο ανώτερος αστυνομικός συνελήφθη στο σπίτι του.

Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία ώστε το φερόμενο ως θύμα να παραδώσει στο σπίτι του αστυνομικού 8.000 ευρώ τα οποία όμως ήταν προσημειωμένα.

Λίγο αργότερα αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, έσπασαν την πόρτα και προχώρησαν στη σύλληψη του ανώτερου αξιωματικού καθώς και του γιου του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τουρκικά ΜΜΕ: «Μέτωπο του κακού έχουν δημιουργήσει Ελλάδα και Γαλλία στην Α. Μεσόγειο» – H Άγκυρα φτιάχνει «κλίμα»

evosmos

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ: Πατέρας κουβαλά στα χέρια το κινητικά ανάπηρο παιδί του για να ανεβούν σε γέφυρα

evosmos

ΟΧΙ στον κομματικό επαρχιωτισμό!

evosmos

Leave a Comment