ΕΛΛΑΔΑ

«Έχει μώλωπες παντού και 2 ραγισμένα πλευρά» – Τι αποκάλυψε ο πατέρας 15χρονου που ξυλοκοπήθηκε στη Θεσσαλονίκη

Άγνωστοι ξυλοκόπησαν έναν 15χρονο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το απόγευμα του Σαββάτου, επειδή φορούσε μπλούζα με το έμβλημα της Πολεμικής Αεροπορίας και τη σημαία της Ελλάδας στο μπράτσο. Ο πατέρας του νεαρού τόνισε πως ο γιος του δέχτηκε πισώπλατα την επίθεση.

«Περπατούσε με έναν φίλο του στο κέντρο της πόλης και απρόκλητα τον χτύπησαν δυο άτομα. Τον κλωτσούσαν σε όλο το σώμα. Έχει δυο ραγισμένα πλευρά, χτυπήματα στο κεφάλι», δήλωσε σε εκπομπή του ALPFA ο πατέρας του νεαρού.

«Είχε το εθνόσημο και μάλλον για αυτό του επιτέθηκαν», πρόσθεσε.

«Ο γιος μου έπεσε κάτω, τον κλώτσησαν, χτύπησαν τον φίλο του, δεν θυμάται τίποτα. Φορούσαν full face και τα χαρακτηριστικά τους ήταν κρυμμένα», συνέχισε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καιρός αύριο: Ομίχλη με βροχές και καταιγίδες – Θυελλώδεις άνεμοι

evosmos

“ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΞΥΛΙΝΗ ΤΑΒΛΑ ΜΕ ΚΑΡΦΙΑ ΚΑΙ ΙΧΝΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΩΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ! ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΙΑΣ ΝΥΧΤΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ – ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΟΚΗΣ!

evosmos

Λιβαδειά: Δύο συλλήψεις στο Κερατσίνι, για βιασμό 17χρονης

evosmos

Leave a Comment