ΕΛΛΑΔΑ

Έχει ξεφύγει η κατάσταση! Μαθήτριες πιάστηκαν στα χέρια στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας – Άγριο ξύλο με μπουνιές

Καθημερινό φαινόμενο φαίνεται πως έχουν γίνει τα περιστατικά ξυλοδαρμών και bullying μεταξύ μαθητών και μαθητριών στα σχολεία. Αυτή τη φορά, μαθήτριες στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας έπαιξαν άγριο ξύλο στο προαύλιο.

Σύμφωνα με το evima.gr, ο άγριος ξυλοδαρμός ανάμεσα στις μαθήτριες συνέβη πριν έναν μήνα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, μια μαθήτρια που, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φοιτεί σε άλλο λύκειο της πόλης, μπαίνει στο σχολείο και αρχίζει να χτυπάει με μανία την μαθήτρια του ΕΠΑΛ, με αποτέλεσμα να πέσει λιπόθυμη.

Μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό οι καθηγητές βγήκαν αμέσως στο προαύλιο του σχολείου ενημέρωσαν τους γονείς του κοριτσιού και κάλεσαν το ασθενοφόρο.

Η 15χρονη μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις απαραίτητες εξετάσεις ενώ σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το τοπικό σάιτ, δεν ενημερώθηκε για το συμβάν η αστυνομία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κώστας Χαρδαβέλλας: Έχω κάνει πράγματα για τα οποία ντρέπομαι, γιατί ήταν «κίτρινα» αλλά ήθελα την τηλεθέαση!

evosmos

Συντάξεις Απριλίου 2024: Πότε θα γίνει η καταβολή τους – Πότε θα δουν λεφτά οι συνταξιούχοι

evosmos

Ελαιόλαδο: Συνεχίζεται το ράλι τιμών στο ράφι

evosmos

Leave a Comment