ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Ομόνοια: 21χρονος αλλοδαπός… άρπαξε ανήλικη -Την μετέφερε σε ξενοδοχείο

Αλλοδαπός 21 ετών συνελήφθη, στην περιοχή της Ομόνοιας, κατηγορούμενος για αρπαγή 15χρονης και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετά από καταγγελία της μητέρας της ανήλικης για εξαφάνιση της κόρης της και έρευνες αστυνομικών, η 15χρονη εντοπίστηκε, χθες το απόγευμα, Τετάρτη 5 Απριλίου, σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στην Ομόνοια, μαζί με τον αλλοδαπό.

Σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον 21χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 0,3 γραμμαρίων και ηρωϊνη βάρους 0,6 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς οδηγείται στον εισαγγελέα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη – Ψάχνουν το κινητό του συντρόφου της

evosmos

ΓΚΑΖΙ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΦΟΝΙΑ – ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ! ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ

evosmos

Eurovision 2024: Με γκάφα της ΕΡΤ παρουσιάστηκε το “Ζάρι” – Με αυτό το τραγούδι πάει στον διαγωνισμό η Ελλάδα

evosmos

Leave a Comment