ΕΛΛΑΔΑ

«Βόμβα»: 300.000 ευρώ πρόστιμο σε πασίγνωστο ελληνικό σούπερ μάρκετ – Δείτε το λόγο

Πρόστιμο-μαμούθ δέχτηκε πασίγνωστη αλυσίδα σούπερ μάρκετ επειδή θησαύριζε σε βάρος των καταναλωτών!

Γνωστά έγιναν τα πρόστιμα σε τέσσερις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, με μεγαλύτερο πρόστιμο αυτό στον ΑΒ Βασιλόπουλο. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 319.000 ευρώ.

Την επιβολή προστίμων σε 4 αλυσίδες σούπερ μάρκετ για παραβίαση του ποσοστού κέρδους και για διαφορετικές τιμές στο ράφι και στο ταμείο επέβαλε το υπουργείο Ανάπτυξης, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο των ανακοινώσεων για το «καλάθι της σαρακοστής».

Το μεγαλύτερο πρόστιμο ύψους 319.900 ευρώ όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης επιβλήθηκε στην αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος ενώ για υποτροπή επιβλήθηκε πρόστιμο κάτω από 50.000 ευρώ στις αλυσίδες Lidl, Γαλαξίας και ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νεκρός δικυκλιστής σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης -Συγκρούστηκε με λεωφορείο

evosmos

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; Έρχεται επίδομα έως 250 ευρώ για τις νταντάδες της γειτονιάς

evosmos

Πτήση τρόμου από Θεσσαλονίκη για Χανιά – Ούρλιαζαν και έκλαιγαν οι επιβάτες

evosmos

Leave a Comment