ΕΛΛΑΔΑ

Ίσμα Τουλάτου: Η αιτία θανάτου της άτυχης δημοσιογράφου λίγα 24ωρα πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί

Η Ίσμα Τουλάτου “έφυγε” στα 52 της χρόνια, τρεις μόλις ημέρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η Ίσμα Τουλάτου «έφυγε» από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 52 ετών. Η δημοσιογράφος βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και μάλιστα σε τρεις ημέρες επρόκειτο να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.
Η πολύπειρη συντάκτρια του πολιτιστικού ρεπορτάζ κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της. Σύμφωνα με τον Alpha, η Ίσμα Τουλάτου πιθανόν να είχε ανεύρυσμα και να μην το γνώριζε, με την αιτία θανάτου της να ορίζεται η εγκεφαλική αιμορραγία.

Όταν κατέρρευσε, η Ίσμα Τουλάτου ήταν στο σπίτι της με την ηλικιωμένη μητέρα της. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, που την μετέφερε στο νοσοκομείο αλλά εκεί διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός της.

Οι γιατροί πήραν με καισαρική το παιδί που κυοφορούσε η Ίσμα Τουλάτου και το νεογέννητο δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Το νεογέννητο κοριτσάκι νοσηλεύτηκε αρχικά στη ΜΕΘ νεογνών του «Αλεξάνδρα» και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Εντατική του «Έλενα Βενιζέλου».

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψαν φίλοι και συνάδελφοί της, η Ίσμα Τουλάτου ήθελε να γίνει μητέρα όσο τίποτα. Η κηδεία της θα γίνει, αύριο Σάββατο 15 Ιουλίου, στο χωριό Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σύρος: Ο Δημήτρης Μπάσης «υποκλίθηκε» στο ζεϊμπέκικο της κυρά Βαγγελιώς (BINTEO)

evosmos

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς! Θετικός στον κορωνοϊό ο τριπλά εμβολιασμένος Άρης Πορτοσάλτε: «Την πάτησα – Κυκλοφορούσα με τη μάσκα»

evosmos

Μαρία Κορινθίου για Πρωινό του ΑΝΤ1: «Εννέα μήνες έκανα υπομονή, καταπατήθηκε η αξιοπρέπειά μου»

evosmos

Leave a Comment