ΕΛΛΑΔΑ

Αρχίσαμε! Ο Πορτοσάλτε στρώνει το έδαφος για τις παραχωρήσεις Μητσοτάκη στον Ερντογάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε η αντίδραση του Άρη Πορτοσάλτε για τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη περί… παραχωρήσεων στα ελληνοτουρκικά ζητήματα, μετά από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ και τη συνάντησή του με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Κι ενώ το πανελλήνιο παρακολουθεί σοκαρισμένο τις εξελίξεις,  ο θερμός υποστηρικτής του, Άρης Πορτοσάλτε άρχισε να στρώνει το έδαφος από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, χωρίς να εξηγεί τι ακριβώς σημαίνουν τα όσα ξεστομίζει, δεν τρέχει και τίποτα «να μην έχεις 100% την επήρεια του νησιού»!

Δείτε όσα δήλωσε:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Οι οικονομίες μιας ζωής σε δοχείο για…γάλα – Πώς έκαναν «φτερά» 50.000 ευρώ από χωριό στην Αιτωλοακαρνανία

evosmos

Θρίλερ με τον Μάρκο Σεφερλή έξω από το θέατρο – Η ανακοίνωσή του στον κόσμο

evosmos

”Για να συνεχίσεις πρέπει να κοιμηθείς μαζί μου, γιατί έτσι κάνουν όλες”! Νέα επώνυμη καταγγελία σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη

evosmos

Leave a Comment