ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καταγγελία γονέα! “Πήγαν τα παιδιά εκδρομή και γύρισαν δαρμένα από αγνώστους”!

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία κάνει γονέας παιδιού που φοιτά σε γυμνάσιο του Βραχατίου! Μια καταγγελία που μας αφήνει άφωνους τόσο για την εγκληματικότητα που καθημερινά αυξάνεται αλλά και για την “αδιαφορία” των καθηγητών.

Διαβάστε όσα καταγγέλει:

“Σήμερα Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 2023, μαθητές του Γυμνασίου Βραχατίου έκαναν εκπαιδευτική εκδρομή στην Ελευσίνα. Εκεί 15 άγνωστοι ντόπιοι ανήλικοι επιτέθηκαν με όπλα και μαχαίρια στους μαθητές του σχολείου.

Λήστεψαν έναν μαθητή και ξυλοκόπησαν και έναν δεύτερο, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο Κορίνθου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Στο σχολείο είναι μαθητές η κόρη μου και ο γιός μου. Ο ξυλοκοπημένος μαθητής δε, είναι και συμμαθητής του γιου μου.

Είναι κρίμα να στέλνουμε τα παιδιά μας σχολείο και να επιστρέφουν πίσω κλεμμένα και ξυλοκοπημένα χωρίς λόγο, λες και ζούμε στο Σικάγο. Εγώ προσωπικά δεν θα ξαναστείλω τα παιδιά μου εκδρομή.

Άλλωστε δεν μου εγγυάται κανείς την ασφάλειά τους. Το μόνο που μας ζητάνε απο το σχολείο είναι να υπογράψουμε εμείς οι γονείς ότι δίνουμε συγκατάθεση να συμμετέχουν τα παιδιά μας στις εκδρομές. Μέχρι εδώ ορθά και κατανοητά. Όμως στο ίδιο έγγραφο υπεύθυνης δήλωσης μας ζητάνε να υπογράψουμε πως για ότι συμβεί κατά τη διάρκεια της εκδρομής, ευθύνη για το παιδί μου -ακουσον ακουσον- θα εχω εγω!!!

Αν ειναι δυνατον. Δηλαδη δεν θελουν να φερουν ευθυνη οι δασκαλοι που συνοδευουν τα παιδια μας και ειναι κοντα τους αλλα θελουν να φερουμε ευθυνη εμεις οι γονεις που ειμαστε 100 χιλιομετρα μακρυα.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. κανεις δασκαλος αραγε θα υπογραψει ποτε χαρτι σε εμενα τον γονιο για την ασφαλεια και σωματικη ακεραιοτητα των παιδιων μου;;;;;;;;;;;;;

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τουρκία σε Ελλάδα: «Η Λήμνος ανήκει στα… Δωδεκάνησα – Αποσύρετε άμεσα τα στρατεύματά σας»

evosmos

14 χρόνια από την ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ της Marfin με τους τρεις νεκρούς και τους 21 τραυματίες [ΦΩΤΟ]

evosmos

Γρηγόρης Γκουντάρας: Χάνει το σπίτι του γιατί πήρε δάνειο σε Ελβετικό φράγκο- ” Εδώ γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά μας! Εγώ φύτεψα τα δέντρα και τώρα πωλείται!”

evosmos

Leave a Comment