ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγέλλει συγκάλυψη ο πατέρας του Ιάσονα: «Νιώθω θυμό για την επιείκεια της απόφασης και αηδία για το θέατρο του παραλόγου που ζήσαμε»

3 χρόνια στον οδηγό της Ντόρας Mπακογιάννη
Για προσπάθεια συγκάλυψης έκανε λόγο ο πατέρες του Ιάσονα που έχασε την ζωή του σε τροχαίο μπροστά από την Βουλή στις 12 Μαρτίου 2021 όταν το υπηρεσιακό βουλευτικό αυτοκίνητο της Ντόρας Μπακογιάννη χτύπησε τη μηχανή του. Ο αστυνομικός – οδηγός του οχήματος κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και το Τριμελές Πλημμελειοδικείο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 3 ετών, απόφαση που προκάλεσε την οργή της οικογένειας του θύματος.

Ο πατέρας του Ιάσονα ξέσπασε μιλώντας στις κάμερες λέγοντας πως νιώθει θυμό και αηδία ενώ κατήγγειλε προσπάθεια συγκάλυψης:

«Σήμερα τελείωσε αυτή η διαδικασία, η τόσο ψυχοφθόρα για μας και το μόνο έμεινε ως συναίσθημα είναι ο θυμός και η αηδία. Ο θυμός για την επιείκεια της απόφασης και η αηδία για το θέατρο του παραλόγου που ζήσαμε αυτές τις δύο ημέρες από ανθρώπους που θεωρητικά υπηρετούν τον νόμο στην προσπάθειά τους να καλύψουν το έγκλημα που έκανε ο συγκεκριμένος συνάδελφός τους. Προσπαθούσαν με ψέματα και γελοιότητες να κάνουν το άσπρο μαύρο».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυτός 61 και εκείνη…: Η διαφορά ηλικίας του Νίκου Χατζηνικολάου με τη δεύτερη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη (photos)

evosmos

Κορωνοϊός: Διαδοχικά λουκέτα και εκατομμύρια χαμένες θέσεις εργασίας

evosmos

Nένα Χρονοπούλου για Πισπιρίγκου: «Μπράβο Ρούλα τα κατάφερες, θα μείνεις στην ιστορία ως η εθνική μας μέγαιρα»

evosmos

Leave a Comment