ΕΛΛΑΔΑ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΛΕΚΑΡΤΑ ΣΤΗ ΓΑΔΑ – ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΕΡΟΜΕΝΗΣ “ΑΡΧΗΓΙΚΗΣ” ΟΜΑΔΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ

Στο άκουσμα της απόφασης του ανακριτή για την προφυλάκιση του, ο 31χρονος οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, με το προσωνύμιο «Κοκός», έπαθε κρίση πανικού και προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί με μια τηλεκάρτα που είχε στην κατοχή του.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν, αυτόπτες μάρτυρες που ήταν παρόντες στο σκηνικό, ο 31χρονος επιχείρησε να χαρακώσει τις φλέβες του με την τηλεκάρτα, όντας σε κρίση πανικού. Επενέβησαν οι δυνάμεις της αστυνομίας και τον σταμάτησαν ενώ κλήθηκε το ΕΚΑΒ.

Μετά την απόπειρα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σωτηρία, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ όπως γνωστοποιήθηκε δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η υγεία του.

ητφγη

Το άτομο που βλέπετε στην φωτό, είναι ο Κωνσταντίνος Κοντομούς ηλικίας 31 ετών. Πρόκειται για πρόσωπο που έχει σοβαρό ποινικό παρελθόν, καθώς έχει καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη για ρατσιστική επίθεση σε κουρείο μετανάστη, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, καθώς για άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Μέχρι τα 18, έζησα βασανιστικά χρόνια με τη γιαγιά μου, είχαμε σκοτωμούς στο σπίτι»

evosmos

Αθήνα: Πελάτης αποκάλεσε εργαζόμενο «καθυστερημένο» – Το κατάστημα απάντησε «μη μας επιλέξετε ξανά» [ΦΩΤΟ]

evosmos

Φορολογικές δηλώσεις: Δείτε ποιοι κινδυνεύουν με την επιβολή έξτρα φόρου

evosmos

Leave a Comment