ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Οικιακή βοηθός εξαφανίστηκε μετά την παγίδα που της έστησαν οι ιδιοκτήτες διαμερίσματος

Ο Βόλος βρέθηκε στο επίκεντρο μιας υπόθεσης που έφτασε στη δικαιοσύνη. Μία οικιακή βοηθός καταδικάστηκε για την κλοπή ενός κουμπαρά με 2.200 ευρώ, από ένα υπόγειο διαμέρισμα.

Είχε προσληφθεί για τη φροντίδα ενός ηλικιωμένου ζευγαριού και φαίνεται πως στόχευσε τα χρήματα που είχε μαζέψει ο εγγονός τους.

Μετά την κλοπή, οι υποψίες στράφηκαν προς εκείνη, αλλά χωρίς αποδεικτικά στοιχεία.

Σε συνεργασία με την αστυνομία, της ανακοίνωσαν ότι υπήρχε κάμερα ασφαλείας. Από εκείνη τη στιγμή, η γυναίκα εξαφανίστηκε και δεν έχει εντοπιστεί στην περιοχή.

Η υπόθεση δικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ερήμην της κατηγορούμενης για κλοπή.

Ο γιος της οικογένειας, που διαμένει στο υπόγειο του τριώροφου σπιτιού, το οποίο έχει διαμορφώσει, ανέφερε ότι τον Ιούλιο του 2021 έλειπε για διακοπές.

Όταν επέστρεψε, βρήκε την πόρτα του διαμερίσματός του μισάνοιχτη και τα πράγματα ανακατεμένα. Αρχικά νόμιζε ότι ο αδερφός του είχε μπει στο δωμάτιο, αλλά αργότερα διαπίστωσε την απουσία του κουμπαρά του με τα 2.200 ευρώ, όπως κατέθεσε στο δικαστήριο.

Η οικογένεια ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων.

Οι υποψίες συγκεντρώθηκαν στην οικιακή βοηθό που φρόντιζε τους παππούδες στο ίδιο σπίτι, αλλά δεν υπήρχαν αποδείξεις.

Με συμβουλή της αστυνομίας, η οικογένεια έστησε μια παγίδα, υποστηρίζοντας ότι υπήρχε κάμερα ασφαλείας στο υπόγειο και ότι το βίντεο θα παραδοθεί στην αστυνομία για να αποκαλυφθεί ο δράστης.

Η γυναίκα φέρεται να άκουσε αυτές τις συζητήσεις και εξαφανίστηκε. «Εκείνο το βράδυ, στις 10:30, έπρεπε να δώσει φάρμακα στους παππούδες αλλά δεν εμφανίστηκε. Την αναζητήσαμε στο δωμάτιό της στις 11 το βράδυ και δεν την βρήκαμε. Όταν προσπαθήσαμε να την καλέσουμε, είχε ήδη μπλοκάρει τις κλήσεις μας», κατέθεσε ο πατέρας της οικογένειας.

Φεύγοντας, φέρεται να πήρε και άλλα χρήματα. Όπως κατέθεσε ο πατέρας, δίπλα στην εξώπορτα ήταν κρεμασμένη η τσάντα της συζύγου του με 200 ευρώ μέσα, τα οποία επίσης εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με πηγές, η γυναίκα κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε ερήμην σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών. Παραμένει κρυμμένη και είναι άγνωστο αν βρίσκεται ακόμα στη χώρα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αγία Σοφία: Αναδρομή σε 1.500 χρόνια ιστορίας μέσα από ένα βίντεο

evosmos

Στο αστυνομικό τμήμα και πάλι Θέμης Αδαμαντίδης και Βαρβάρα Κίρκη

evosmos

Βόλος: Συνελήφθη 71χρονος που έστησε γλέντι αρραβώνων – Θα πληρώσει 5.000 ευρώ

evosmos

Leave a Comment