ΕΛΛΑΔΑ

Πώς κυκλοφορεί ελεύθερος ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο αγόρι στο Αγρίνιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρά το γεγονός ότι χθες Τρίτη δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητάς του, 28χρονου Δημήτρη Κραβαρίτη, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων καθώς του ασκήθηκε δίωξη για ασέλγεια σε βάρος ενός τετράχρονου παιδιού ο νεαρός εξακολουθεί να βρίσκεται ελεύθερος.

Το συγκεκριμένο γεγονός έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά και αυτό διότι έχουν δοθεί στη δημοσιότητα στοιχεία του που αφορούν κακουργηματικές πράξεις. Ωστόσο σύμφωνα με νομικούς κύκλους η μη σύλληψη του δράστη δεν οφείλεται σε παραδρομή και επίκειται η κλήση του για απολογία, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει και τη σύλληψή του.

Το agriniopress, απευθύνθηκε στον δικηγόρο της οικογένειας του τετράχρονου, γνωστό νομικό του Αγρινίου κ. Παντελή Βαμβακά, που σχολίασε την σχετικά: «Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της. Η νεότερη εξέλιξη, αυτή της δημοσιοποίησης, για εμάς ήταν αναμενόμενη. Θα ακολουθήσει η απολογία του φερόμενου δράστη και αναμένουμε εξελίξεις. Έχουμε εμπιστοσύνη στις διωκτικές αρχές μιας και στο θέμα επιδείχθηκε άψογη επιστημονική και νομική προσέγγιση».

Αυτή τη στιγμή το 4χρονο αγοράκι έχει την υποστήριξη και παιδοψυχολόγου ενώ η οικογένεια αναμένει την ώρα της απολογίας του κατηγορούμενου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συναγερμός για πελάτες της Alpha Bank – Έλαβαν SMS για συναλλαγές που δεν είχαν κάνει

evosmos

Ούτε ο Δημοσθένης Βεργής δεν ψήφισε τον εαυτό του – Αναζητά τον μοναδικό του ψηφοφόρο για… να τον κεράσει

evosmos

Τζια: Οργή για την άγρια κακοποίηση αλόγου – “Κρεμόταν σε πλαγιά εξαντλημένο”

evosmos

Leave a Comment