ΕΛΛΑΔΑ

Λαλίστατο το σίχαμα μέσα από τις φυλακές! Tι λέει για τον οίκο ανοχής! Πουλάει και τρέλα… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ηλίας Μίχος βρίσκεται από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στις φυλακές των Γρεβενών
Στις φυλακές Γρεβενών κρατείται ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια, Ηλίας Μίχος, ο οποίος είναι… λαλίστατος χωρίς το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας για τις αποτρόπαιες πράξεις που του αποδίδονται.

Λίγες ώρες μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του που έκανε λόγο για «συναίνεση» με ένα 12χρονο παιδί, επανέρχεται αρνούμενος οποιαδήποτε εμπλοκή σχετικά με τον οίκος ανοχής που φέρεται να εξέδιδε τη 12χρονη.

«Δεν έχω πάει ποτέ την 12χρονη σε οίκο ανοχής. Δεν έχω καμία επαφή με την οικογένειά μου, δεν με έχουν επισκεφθεί, δεν θέλουν καν να μου μιλάνε» ισχυρίζεται ο ίδιος, μιλώντας στο MEGA.

Σημειώνεται πως ο Ηλίας Μίχος βρίσκεται από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στις φυλακές των Γρεβενών. Ο 53χρονος, υπό τον φόβο των επεισοδίων αλλά και λόγω των υγειονομικών διατάξεων, βρέθηκε σε κελί καραντίνας, ελέω κοροναϊού, όπου και θα παραμείνει για πέντε ημέρες.

Στη συνέχεια, το συμβούλιο των φυλακών θα αποφασίσει σε ποιο κελί θα πάει και ποιος ή ποιοι θα είναι οι συγκρατούμενοί του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Ο Λιγνάδης ερχόταν στο θέατρο με δύο παιδιά και έλεγε ότι είναι ανίψια του» λέει η Βαλέρια Κουρούπη

evosmos

Σοκ στην Κρήτη: Αυτοκτόνησε ο πρόεδρος της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας

evosmos

Είχαν κάνει επάγγελμα το μάζεμα ελιών των… άλλων!

evosmos

Leave a Comment