ΕΛΛΑΔΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ-ΣΟΚ! «ΕΓΙΝΑΝ και δολοφονίες στον οίκο ανοχής που πήγαιναν την 12χρονη…»

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, ο Μίχος φέρεται να είχε πάει την 12χρονη πέντε φορές στον διώροφο οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, στο διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο.

Ο οίκος ανοχής βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού, ενώ «κουμάντο» φέρεται να έκανε ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο εν λόγω οίκος ανοχής ανήκει σε μια γυναίκα η οποία είναι κατηγορούμενη για μια μεγάλη υπόθεση που είχε ερευνήσει το 2018 η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), με συνολικά 30 κατηγορουμένους. Αξιοσημείωτο είναι, δε, πως κάποιοι από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση έχουν δολοφονηθεί στο μεσοδιάστημα έχοντας σύνδεση με το οργανωμένο έγκλημα. Η ιδιοκτήτρια είναι κατηγορούμενη για υπόθεση προστασίας οίκων ανοχής.

Το «δεξί χέρι» του Μίχου
Παράλληλα, οι έρευνες των Αρχών εστιάζουν και σε ένα ακόμη άτομο που φαίνεται ότι παίζει τον ίδιο ρόλο με τον 53χρονο. Είναι πιθανότατα το άτομο με το ψευδώνυμο «Μ», το δεξί χέρι του 53χρονου κατηγορούμενου. Ο μαστροπός – ατζέντης, «εισπράκτορας» και συνοδός της 12χρονης στα ραντεβού με τους βιαστές.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συνεχίζεται η παρακμή: Νέοι άνθρωποι δεν ξέρουν σε ποια ήπειρο ανήκει η Ελλάδα – Τους ξεφτίλισαν μέχρι και μικρά παιδιά

evosmos

ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ! Παίκτες στο Ρουκ Ζουκ είπαν ότι ο Κουτσούμπας είναι τραγουδιστής (Βίντεο)

evosmos

Πέθανε η «βασίλισσα των πανηγυριών» Βάσω Χατζή (BINTEO)

evosmos

Leave a Comment