ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Η “ΑΜΑΡΤΩΛΗ” ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ – ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ, ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ

Η Εύα Καϊλή, η Ελληνίδα ευρωβουλευτής που έγινε το πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο του σκανδάλου διαφθοράς που κατέκλυσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αποφυλακίστηκε την Τετάρτη μετά από περισσότερους από τέσσερις μήνες στη φυλακή.

Η βουλευτής θα τεθεί πλέον σε κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό βραχιόλι, επιβεβαίωσε στο Euronews ο δικηγόρος της, Σβεν Μέρι.

«Δεν θα σχολιάσω περισσότερο, εκτός από το γεγονός ότι αυτή είναι μια λογική απόφαση που άργησε να ληφθεί», είπε o Μέρι σε μια σύντομη δήλωση.
Την πληροφορία επιβεβαίωσε και η βελγική ομοσπονδιακή εισαγγελία.

Η απόφαση προκάλεσε έκπληξη, καθώς ανακοινώθηκε μια ημέρα πριν από την προγραμματισμένη εμφάνιση ενώπιον δικαστή το πρωί της Πέμπτης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ηλικιωμένης από τον γιο της – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

evosmos

Ήταν μια κακιά στιγμή λέει ο Πατούλης και ζητά συγνώμη – Ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρει αυτός;

evosmos

Αναμένονται εντάλματα σύλληψης για την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι

evosmos

Leave a Comment