ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: 62χρονος χτύπησε με αυτοκίνητο δημοτικό αστυνομικό επειδή του έκοψε κλήση

Στη σύλληψη ενός 62χρονου ο οποίος επιτέθηκε σε δημοτικούς αστυνομικούς επειδή του έκοψαν κλήση για παράνομη στάθμευση, προχώρησαν στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί του Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 62χρονος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία που πραγματοποίησαν σε βάρος του χθες, Μεγάλη Τρίτη, τρεις εργαζόμενοι στη δημοτική αστυνομία του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα συνέβησαν το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στη Λεωφόρο Στρατού όταν οι τρεις δημοτικοί αστυνομικοί έκοψαν την κλήση στον 62χρονο.

Τότε αυτός, σύμφωνα με την καταγγελία έβρισε τους δύο εξ αυτών ενώ παράλληλα αφού έβαλε μπρος στο αυτοκίνητό του πάτησε με τη ρόδα το πόδι του τρίτου δημοτικού αστυνομικού, ο οποίος μετέβη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γεμίζετε πολλές φορές το ίδιο πλαστικό μπουκάλι; Δείτε έναν κίνδυνο που δεν ξέρατε…

evosmos

Eπιστολή Ελλάδας-Αιγύπτου-Σ.Αραβίας-Κύπρου & Μπαχρέιν προς ΟΗΕ: «Αίρουμε την αναγνώριση της λιβυκής κυβέρνησης»

evosmos

Μαρία Σολωμού: Έξαλλη η ηθοποιός – «Σε άλλα ταξίδια δεν δίνω καν ταυτότητα, με χαιρετάνε στον έλεγχο» – Ξεκαβάλα λίγο κυρά Μαρία! Ποια νομίζεις ότι είσαι;

evosmos

Leave a Comment