ΕΛΛΑΔΑ

Αδίστακτος λαθροδιακινητής εμβόλισε με ταχύτητα περιπολικό της Συνοριοφυλακής στο Φυλακτό Σουφλίου, προκαλώντας σοβαρές ζημιές

Ένα σοβαρό περιστατικό, ενδεικτικό των αδίστακτων λαθροδιακινητών, σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή του χωριού Φυλακτό Σουφλίου.

Διακινητής κουβαλώντας λαθρομετανάστες, έπεσε με το αυτοκίνητό μεγάλη ταχύτητα και εμβόλισε περιπολικό της Συνοριοφυλακής, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από το μπλόκο που του είχαν στήσει για να τον σταματήσουν.

Ευτυχώς οι δύο αστυνομικοί που επέβαιναν στο περιπολικό δεν τραυματίστηκαν, αλλά υπήρξαν σημαντικές υλικές ζημιές. Ο λαθροδιακινητής άνοιξε την πόρτα και το έσκασε με τα πόδια, αφήνοντας μέσα στο αυτοκίνητο τους λαθρομετανάστες οι οποίοι συνελήφθησαν.

Οι Συνοριοφύλακες ειδοποίησαν συναδέλφους τους οι οποίοι έφτασαν στο σημείο και… χτενίζουν την περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του αδίστακτου διακινητή.

Το σημερινό περιστατικό αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, το πόσο επικίνδυνοι και χωρίς να υπολογίζουν αν θα σκοτώσουν οποιονδήποτε, πολίτες ή και αστυνομικούς, είναι πλέον όλοι αυτοί που αποτελούν τα κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Στα κάγκελα οι πρώην εργαζόμενοι των πτωχευμένων σούπερ μάρκετ Καρυπίδη

evosmos

Κορωνοϊός: Με περισσότερα κρούσματα «φορτωμένος» ο Ιούνιος συγκριτικά με τον Μάιο

evosmos

Στα αζήτητα το “Νταντάδες της γειτονιάς” και αυξάνουν το ποσό μπας και “τραβήξει”

evosmos

Leave a Comment