ΕΛΛΑΔΑ

Ιατροδικαστική έρευνα για τον 29χρονο: Έχασε μέσα σε 10 λεπτά όλο του το αίμα

Aπό ακατάσχετη αιμορραγία, που προήλθε από ένα και μοναδικό τραύμα που του κατάφεραν οι χούλιγκαν στο χέρι, πέθανε ο 29χρονος Μιχάλης, κατά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυτό έδειξε και η εξέταση που έγινε από τον ιατροδικαστή. Έχασε όλο του το αίμα μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, ενώ οι ειδικοί εκτιμούν ότι το τραύμα του προκλήθηκε από μαχαίρι.

Ο θάνατος του 29χρονου Μιχάλη έχει ανοίξει έναν μεγάλο διάλογο στο εσωτερικό της ΕΛΑΣ και μία Ένορκη Διοικητική Εξέταση, η οποία έχει διαταχθεί από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και αφορά τους χειρισμούς που έγιναν από τους αξιωματικούς, οι οποίοι ενεπλάκησαν τόσο στο επεισόδιο της ενημέρωσης για τις προθέσεις των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι διέσχισαν σχεδόν τη μισή χώρα, έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και αιματοκύλησαν την περιοχή, όσο και για τους αξιωματικούς, οι οποίοι ενεπλάκησαν στο επιχειρησιακό πεδίο: εάν και ποιες ενέργειες έγιναν για την αποτροπή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καταδίωξη οχήματος χωρίς πινακίδες στη γέφυρα Καλυφτάκη

evosmos

Σάββατο του Λαζάρου – Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 27 Απριλίου

evosmos

Σοκάρει η Ευλαμπία Ρέβη – «Δέχθηκα πρόταση 5000 ευρώ για πριβέ πάρτι»

evosmos

Leave a Comment