ΚΟΣΜΟΣ

Αεροσυνοδός αποκαλυπτύπει: Αυτό είναι το πιο αηδιαστικό πράγμα που κάνουν οι επιβάτες στο αεροπλάνο

Μια αεροσυνοδός από την Αργεντινή, σόκαρε το διαδίκτυο, καθώς μοιράστηκε ένα από τα πιο αηδιαστικά πράγματα που έχει δει ποτέ να γίνεται σε αεροπλάνο.

Η Barbara Bacilieri, η οποία είναι περισσότερο γνωστή ως «Barbie Bac» στα social media, έχει περισσότερους από 3,8 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok, όπου μοιράζεται ταξιδιωτικές συμβουλές και ανέκδοτα για τη δουλειά της.

Η 30χρονη έγινε viral αφότου μίλησε για μια ανθυγιεινή πρακτική που είναι πιο κοινή από ό,τι αντιλαμβάνονται οι επιβάτες αεροπλάνων.

«Έχω δει κάτι φρικτό», άρχισε. «Οι επιβάτες αλλάζουν τις πάνες των μωρών τους στα τραπεζάκια».

Όχι μόνο η αλλαγή πάνας στην καμπίνα είναι δυσάρεστη για τους άλλους επιβαίνοντες, αλλά είναι και απίστευτα ανθυγιεινή. Όπως ξέρουμε όλοι και εξήγησε και η Barbara, οι άνθρωποι τρώνε και πίνουν στα τραπέζια τους. Επίσης μερικές φορές ακουμπούν το κεφάλι τους πάνω τους για να κοιμηθούν.

«Σας παρακαλώ μην το κάνετε», προειδοποίησε για την αλλαγή της πάνας στα τραπεζάκια του αεροπλάνου.

Η αεροσυνοδός σημείωσε ότι εάν πρέπει να αλλάξετε την πάνα ενός παιδιού κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μπάνιο, όπου υπάρχει διαθέσιμη πτυσσόμενη αλλαξιέρα.

«Δεν πρέπει ποτέ να πετάτε την πάνα στην τουαλέτα. Αντίθετα, πρέπει να την πετάξετε στον κάδο απορριμμάτων», πρόσθεσε.

«Επίσης, μην δίνετε ποτέ τη βρώμικη πάνα στην αεροσυνοδό γιατί είναι αηδιαστικό».

Το viral βίντεο έχει προβληθεί περισσότερες από 155.000 φορές και έχει λάβει εκατοντάδες σχόλια από τρομαγμένους θεατές.

«Είδα κάτι εξίσου φρικτό σήμερα, μια μητέρα που ήθελε να αλλάξει την πάνα του μωρού της σε ένα σούπερ μάρκετ στον χώρο συσκευασίας στο ταμείο».

«Τι φρίκη», συμφώνησε κάποιος άλλος.

Αρκετοί άνθρωποι θυμήθηκαν όλες τις φορές που χρησιμοποιούσαν τα τραπεζάκια τους για φαγητό και ύπνο σε προηγούμενες πτήσεις.

Για πολλούς θεατές, η ιστορία της Μπάρμπαρα ήταν μια υπενθύμιση να σκουπίσουν τα τραπέζια τους μόλις καθίσουν σε μια πτήση.

«Θα πάρω ένα τραπεζομάντιλο μαζί μου για το αεροπλάνο», ανέφερε ένας θεατής.

«Ευχαριστώ, τώρα θα φέρω απολυμαντικά μαντηλάκια», σχολίασε άλλος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Προς όλες τις μαμάδες που το διαβάζουν αυτό και νιώθουν το ίδιο με εμένα, σας νιώθω

evosmos

Ερντογάν: Κάποιοι δεν αποδέχονται ότι η Κωνσταντινούπολη είναι στα χέρια των μουσουλμάνων

evosmos

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΥΠΌ ΤΗΝ ΣΠΑΘΗ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ – ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 11 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 30 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΑ ΑΝΔΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ – ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment