ΕΛΛΑΔΑ

«Τον άφησαν αβοήθητο» – Τι καταγγέλλει η μητέρα του ανασφάλιστου εργαζόμενου που κάηκε και τον έβαλαν στο ψυγείο

Σοκ προκαλεί η υπόθεση με τον νεαρό εργαζόμενο σε ξενοδοχείο της Κρήτης, ο οποίος υπέστη σοβαρά εγκαύματα, με τους επιχειρηματίες να τον βάζουν στο… ψυγείο με τα κρέατα, αντί να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Ο 22χρονος Βαγγέλης, κάηκε με καυτό λάφι ενώ εργαζόταν στην κουζίνα του ξενοδοχείου και κατέληξε μέσα στο ψυγείο, επειδή ήταν… ανασφάλιστος!

Και μπορεί ο νέος υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης να ανακοίνωσε ότι το θέμα με την ασφάλιση του 22χρονου λύθηκε, η μητέρα του νεαρού υποστηρίζει ότι κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους.

Η ίδια μιλώντας στο Live News ανέφερε: «Μιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη, χωρίς να ξέρουμε ότι είναι ο ίδιος, ήταν πολύ κυνικός, πολύ ειρωνικός, δε ξέρω αν θα γίνει μέσα στην εβδομάδα αυτήν που μπαίνει, αλλά εμείς προσωπικά, καμία ενημέρωση» δήλωσε η Μαρίνα Φαμπρικάκη.

Όπως κατήγγειλε ο 22χρονος, είπε στους υπεύθυνους ότι δεν μπορεί να κουβαλήσει το καυτό λάδι, ωστόσο εκείνοι τον πίεσαν. «Του είπαν να μεταφέρει το καυτό λάδι για απόρριψη. Και τους λέει ”ρε παιδί μου δεν μπορώ να το κάνω αυτό γιατί καίει”. Και του απάντησε ο β’ μάγειρας ”τελείωνε γιατί βιαζόμαστε”. Και γυρίζει το παιδί στον α’ μάγειρα και του λέει ”τί να κάνω μάγειρα;” λέει ”έλα, έλα γιατί θέλουμε να βάλουμε μπουφέ”. Κι όπως πήγε το παιδί να μεταφέρει το λάδι χύθηκε στο ένα του χέρι. Κι άρχισε να φωνάζει ”πονάω, πονάω” και μέχρι να το αφήσει κάτω… με το που ήρθε η κατσαρόλα σε επαφή με το παγωμένο έδαφος, έκανε έκρηξη το λάδι», δήλωσε η μητέρα του 22χρονου.

Μάλιστα την ώρα που ο 22χρονος ούρλιαζε από τον πόνο, οι υπεύθυνοι τον έβαλαν μέσα στο ψυγείο με τα κρέατα και του είπαν να περιμένει εκεί μέχρι να έρθει κάποιος δικός τους γιατρός: «Ήρθε μετά από μία ώρα ο δικός τους γιατρός, μετά από μισή ώρα τους έστειλαν για να βρουν αλοιφή και μετά του είπαν ”πάμε σε κλιματιζόμενη αίθουσα” για να μην πονάει τόσο πολύ από τα εγκαύματα» περιέγραψε η μητέρα του 22χρονου εργαζόμενου, η οποία παραμένει σε σοκ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυτοδημιούργητος ο γιος της Μενεγάκη: Λίγοι γνωρίζουν ποιο είναι το επάγγελμα του Άγγελου Λάτσιου

evosmos

Υπόθεση-βιτριόλι: Η Ιωάννα «λιώνει» στο Θριάσιο και η γυναίκα-«δηλητήριο» το παίζει… αρχηγός κι έπιασε δουλειά στις φυλακές της Θήβας!

evosmos

«Ράγισαν» και οι πέτρες στην κηδεία του 26χρονου στην Καβάλα που καταπλακώθηκε από ψυγείο

evosmos

Leave a Comment