ΕΛΛΑΔΑ

Αθώος του φώναζαν! Ο πατέρας Αντώνιος της Κιβωτού του Κόσμου προσκύνησε το “Αξιον Εστί” στη Μητρόπολη (Βίντεο)

Στη Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο πατέρας Αντώνιος, προκειμένου να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί».

Στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο ιδρυτής και μέχρι πρόσφατα υπεύθυνος της «Κιβωτού του Κόσμου» π. Αντώνιος Παπανικολάου.

Τον π Αντώνιο συνόδευαν τα πνευματικά του παιδιά, ο π Ευάγγελος Παπανικολάου και ο π Σεραφείμ Δημητρίου από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Ο π. Αντώνιος θέλησε να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» που βρίσκεται στη Μητρόπολη Αθηνών από το Άγιον Όρος.

t2-2

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, ήταν εκατοντάδες οι άνθρωποι που τον πήραν αγκαλιά και του δίνανε κουράγιο και του λέγανε ότι γνωρίζουν ότι όλα είναι συκοφαντίες.

Συγκεκριμένα ένας άνθρωπος όταν τον είδε την πήρε αγκαλιά και με δάκρυα στα μάτια του είπε πατέρα Αντώνιε είμαι καθηγητής πανεπιστημίου και σας ζητώ συγνώμη για ότι τραβάτε και σας ζητώ συγνώμη που δεν έχουμε βγει στους δρόμους να σας υπερασπιστουμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

 

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ο επιχειρηματίας Δ.Φιντιρίκος διαψεύδει κάθε του εμπλοκή στην υπόθεση (φώτο)

evosmos

Τον έχει “καταστρέψει” η Αλ. Παναγιώταρου τον πρώην SURVIVOR, Στάθη Σχίζα! Άγριος τσακωμός σε νυχτερινό κέντρο των νοτίων προαστίων – Το ΒΙΝΤΕΟ μιλάει μόνο του

evosmos

Κορωνοϊός: Η άνοδος κρουσμάτων και διασωληνωμένων συνεχίζεται – Πότε εκτιμάται ότι θα αρχίσει η μείωση

evosmos

Leave a Comment