ΕΛΛΑΔΑ

Ξέσπασε η Χριστίνα Παππά: «Πλήρωσα 2000 ευρώ για 24 ώρες! Θα έπρεπε να με αφήσετε να πεθάνω;»

Δύσκολες ώρες βίωσε τις τελευταίες ημέρες η Χριστίνα Παππά, αφού η μητέρα της αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας ξέσπασε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, καθώς οι γιατροί του ιδιωτικού νοσοκομείου, στο οποίο την μετέφερε και στο οποίο χρειάστηκε να πάει και εκείνη για εξετάσεις, είχαν απαράδεκτη συμπεριφορά, ενώ το μόνο μέλημα τους, όπως λέει και η ίδια, ήταν να πάρουν λεφτά και όχι να εξυπηρετήσουν τον κόσμο που έχει ανάγκη.

«Πριν από 15 μέρες κοιμόμουν 5.30 το πρωί. Άκουσα στον ύπνο μου “βοήθεια, βοήθεια”. Νόμιζα ότι είχε πέσει η μαμά μου επειδή έχει ένα πρόβλημα με την μέση της, είχε 23 πίεση, την πάω σε ιδιωτικό νοσοκομείο των νοτίων προαστίων. Την βάζουν μέσα για 24 ώρες, της κάνουν όλες τις εξετάσεις και πληρώνουμε 2000 ευρώ για 24 ώρες. Φεύγοντας λέω στον καρδιολόγο: “Της δώσατε φάρμακο;” “Όχι λέει, να πάει σε παθολόγο”. Του λέω “Συγγνώμη, πληρώσαμε 2000 για να πάει σε άλλον γιατρό;”

Σήμερα πάω εγώ, λόγω πίεσης και στεναχώριας, γιατί τις τελευταίες μέρες μου ανέβηκε η πίεση. Τους ζητάω μια εξέταση γρήγορη περιμένω, περιμένω, περιμένω… Τίποτα. Αν δεν ήταν έκτακτο, με τόση υψηλή πίεση, τι; Θα έπρεπε να με αφήσετε να πεθάνω; Αλλά δεν τους ενδιαφέρει! Πρέπει να τους πληρώνεις μόνο και όποιος πεθάνει, πέθανε», ανέφερε αρχικά στο βίντεο που ανάρτησε.

«Κοιτάζουν μόνο να σου πάρουν τα χρήματα και τίποτα άλλο. Αδιάφοροι, μόνο χρήμα βλέπουν και τίποτα άλλο. Κάποια στιγμή τους λέω “Έχουν περάσει 20 λεπτά, τι γίνεται;”. Ένας υπάλληλος σήκωσε τη φωνή του και βεβαίως του απάντησα όπως έπρεπε. Ο κόσμος πίσω μου περίμενε, φώναζε “Μπράβο, πες τα”. Και να τα πω, δεν ιδρώνει το αυτί τους», πρόσθεσε.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ματίνα Παγώνη: «Στις σπουδές μου στη Νάπολη είχα επαφές με τη μαφία»

evosmos

Κιβωτός του Κόσμου: Εντοπίστηκαν 10.000 ευρώ και κοσμήματα – Πού ήταν κρυμμένα

evosmos

Δεσμεύονται οι λογαριασμοί του “εθνικού μας μηνυτή” Παναγιώτη Δημητρά! Κακουργήματα και στις ΜΚΟ που διαχειρίζεται! ΠΟΡΙΣΜΑ – ΚΟΛΑΦΟΣ από την Αρχή για το Ξέπλυμα – Εμπλέκεται σε κακουργηματικές πράξεις (ΕΓΓΡΑΦΑ)

evosmos

Leave a Comment