ΕΛΛΑΔΑ

Ανυπολόγιστες οι καταστροφές στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Θεσσαλίας από τις πλημμύρες

Ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμύρες στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Θεσσαλίας, που για ακόμη μία φορά σταμάτησε να λειτουργεί.

Οι γραμμές των τρένων είναι θαμμένες στη λάσπη, τεράστια μπάζα έχουν παρασυρθεί σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο, ενώ στο σταθμό του Δομοκού οι ράγες είναι στο αέρα, αφού το έδαφος κάτω από τις γραμμές του τρένου έχει υποχωρήσει.

Οι ζημιές, είναι τεράστιες σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της περιοχής, με τους αρμόδιους φορείς να εξετάζουν τη κατασκευή του μεγαλύτερου μέρους από την αρχή.

Παράλληλα, ζημιές καταγράφονται και στα ηλεκτρονικά συστήματα, ενώ η πλήρης αποκατάσταση υπολογίζεται πως θα κοστίσει περισσότερα από 150 εκατ. ευρώ. Την ίδια ώρα, σε ό,τι αφορά την επαναλειτουργία του δικτύου, υπολογίζεται πως μπορεί να πάρει ακόμη και έναν χρόνο.

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κορωνοϊός: Τα κρούσματα σε Αττική φέρνουν μέτρα – Επιστρέφουν τα SMS για ευπαθείς ομάδες και 65+

evosmos

“Για το σχολείο του Καρίμ”! Αυτά μαθαίνουν τα παιδιά μας στα σχολεία – Προπαγάνδα υπέρ των αλλοδαπών

evosmos

Θάνος Τζήμερος: η Περιφέρεια να πληρώσει αμέσως αποζημιώσεις στους συγγενείς των θυμάτων της Μάνδρας και του Ματιού!

evosmos

Leave a Comment