ΕΛΛΑΔΑ

Στο εξωτερικό βρέθηκε 48χρονη αγνοούμενη από το Νεοχώρι Χαλκιδικής – Είχε εξαφανιστεί τον Μάρτιο

Μετά από σχεδόν επτά μήνες αγωνίας η οικογένεια της 48χρονης Ειρήνης, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στις αρχές Μαρτίου από το Νεοχώρι Χαλκιδικής, χαμογελά και πάλι.

Η περιπέτεια της 48χρονης είχε αίσιο τέλος καθώς εντοπίστηκε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αλβανία μετά από σήμα που είχε εκδώσει η Ιντερπόλ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του grtimes.gr, είχε προηγηθεί ειδικό αίτημα που είχε καταθέσει η οικογένεια της αγνοούμενης μέσω του δικηγόρου της, κ. Αναστάτιου Ντούγκα λόγω των πολλών τηλεφωνημάτων που δέχονταν οι οικείοι της από αλβανικά τηλεφωνικά νούμερα.

Το απόγευμα της Παρασκευής (15/9) οι αλβανικές αρχές ενημέρωσαν ότι η 48χρονη Ειρήνη βρέθηκε στην Αλβανία και αμέσως στήθηκε τεράστια επιχείρηση για να μεταφερθεί άμεσα στην Ελλάδα. Αργά χθες το βράδυ η Ειρήνη βρέθηκε και πάλι στην αγκαλιά της οικογένειάς της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Άξιος ο Μάρκος Σεφερλής: «Ξεκίνησα απ’ το μηδέν με γονείς φτωχούς που πούλαγαν νερό στην Κόρινθο»

evosmos

Α.Γκλέτσος: «Για ψυχολογικούς λόγους έφυγα από το νοσοκομείο – Δεν θα με σκοτώσει και ο φόβος» (βίντεο)

evosmos

Πέτρος Λαγούτης: “Ξέραμε με τη Μυρτώ ότι θα διώξουν τον γιο μας από τη σχολή. Αυτός είναι ο κανονισμός”

evosmos

Leave a Comment