ΕΛΛΑΔΑ

Αποστομωτική απάντηση σε Άδωνι από αδερφό θύματος για τα Τέμπη: «Οι 57 νεκροί ενδιαφέρονται» (ΦΩΤΟ)

Αποστομωτική απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη έδωσε ο Βαγγέλης Βλάχος, αδερφός του αδικοχαμένου Βάιου στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Σε σημερινή του τοποθέτηση ο υπουργός Εργασίας τόνισε ότι κανείς δεν ρωτά για τους 57 ανθρώπους που χάθηκαν.

Με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) απαντά: «Ρωτάει ο Άδωνις Γεωργιάδης, να κάνει “πείραμα” ο Real, να μάθει πόσοι από τους 100 ενδιαφέρονται για τα Τέμπη; Θα του πω εγώ. Από τους 100 που ήταν στις μηχανές και στα πρώτα βαγόνια ρωτάνε τουλάχιστον 57. Αλλά επειδή δεν έχουν πλέον φωνή, τους δανείζουμε εμείς τη δική μας.

Αν συνεχίζει να απορεί πόσοι ενδιαφέρονται για τα Τέμπη, να βγει το βράδυ στη
@StarAlithies στις 23:00, μαζί με το Βορίδη, τον Καραμανλή και τον Μητσοτάκη, που θα είμαστε όλες οι οικογένειες να τους το εξηγήσουμε εκεί.»

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

40 από τις πιο δυνατές φράσεις του Αριστοτέλη Ωνάση που άφησαν ιστορία

evosmos

Μαρίνα Πατούλη για Εύα Καϊλή : «Ακούγεται πως είναι έγκυος, στηρίζω και στεναχωριέμαι»!

evosmos

Ασφαλιστικά Ταμεία: Άνοιξε ο δρόμος για διαγραφές χρεών με απόφαση Πρωτοδικείου

evosmos

Leave a Comment