LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Υπάρχουν στιγμές που δεν με αναγνωρίζω – Πάω στον καθρέφτη και λέω «όχι»

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη. μίλησε στη Super Κατερίνα για τον ρόλο της στο Προξενιό της Ιουλίας

Το DNA του πατέρα της είπε ότι έχει η Πέγκυ Τρικαλιώτη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, απαντώντας σε κομπλιμέντο της παρουσιάστριας.

«Μέχρι να έρθει η Κυριακούλα στη ζωή μου πίστευα ότι το κάστινγκ με μένα ήταν αρκετά δύσκολο. Δεν μπορώ να παίξω τις μικρές γιατί ξέρουν ότι δεν είμαι. Είμαι σε ένα επόμενο στάδιο, έχω παιδιά 27 χρονών στη σειρά, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Με το που βάζω τα ρούχα της Κυριακούλας, μου κάνουν αυτό το σκληρό μαλλί, είναι σαν να μπαίνω σε ένα ταξίδι μαζί της. Υπάρχουν στιγμές που με βλέπω και δεν με αναγνωρίζω. Πάω στον καθρέφτη και λέω “όχι”» είπε για τον ρόλο της Κυριακούλας Ραζίνη στο Προξενιό της Ιουλίας.

«Δεν έχω Τουίτερ και μου στέλνουν οι φίλοι μου. Τη μισούν την Κυριακούλα! Οι κακοί χαρακτήρες έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους καλούς γιατί με τους καλούς ταυτίζεσαι πολύ εύκολα. Οι κακοί χρειάζονται έναν πολύ διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, πρέπει να μην σε νοιάζει ότι εκτίθεσαι αλλά ότι κάνεις έναν ρόλο. Την έχω ερωτευτεί την Κυριακούλα.

Δεν μπορώ να σου πω αν θα βρεθεί το φονικό όπλο. Η χαρά μου θα είναι για λίγο διάστημα. Θα χαμογελάσει λίγο και το χαστούκι θα είναι πολύ δυνατό.

Θα τη μαλακώσει το βάρος» είπε αναφερόμενη στα επόμενα επεισόδιά της σειράς.

«Είμαστε πολύ κοντά στον Εμφύλιο, αδελφός σκότωνε αδελφό. Επίσης το 59 εκτελούσαν για φόνο και αν εκτελέσουν τον Στράτο πεθαίνει το σύμπαν της. Τον αγαπάει αρρωστημένα. Αν είναι εκτελεσμένος φονιάς και τα παιδιά του θα φέρουν αυτό το όνομα, δεν υπάρχει επιβίωση» είπε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

«Μου αρέσει να μεταμορφώνομαι. Ακόμα και στην Κυριακούλα είμαι μεταμορφωμένη, νιώθω αλλιώτικη» συμπλήρωσε.

«Άλλαξα τον τρόπο που σκέφτομαι. Εμένα τελικά μου έφερε να κάνω με φυσικό τρόπο παιδί ενώ μου έλεγαν ότι δεν θα γίνει. Αν δεν είχε έρθει η Φραντζέσκα θα είχαμε υιοθετήσει γιατί ήθελα πάρα πολύ ένα παιδί.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κόμπλεξ ανωτερότητας: γιατί κάποιοι ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ συμπεριφέρονται με αλαζονεία

evosmos

Βασίλης Καρράς: Την Τετάρτη η κηδεία του, σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

evosmos

Πατέρας 18χρονου: Του είπαν «πάρ’το πάνω σου και θα σου δώσουμε λεφτά»

evosmos

Leave a Comment