ΕΛΛΑΔΑ

“Από τον ΣΚΑΪ κοντεύουν να φύγουν όλοι… Έχω μείνει εγώ και ο Αλαφούζος”

Στον απόηχο της αποχώρησης της Εύας Αντωνοπούλου από τον ΣΚΑΪ κλήθηκαν να μιλήσουν η Χριστίνα Σούζη και ο Χρίστος Κούτρας στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που τους «συνέλαβαν» έξω από τα στούντιο του σταθμού του Φαλήρου. Μάλιστα, η γνωστή μετεωρολόγος αναφέρθηκε και στη συγκινητική αγκαλιά που θέλησε να κάνει στην παρουσιάστρια ειδήσεων.
Ειδικότερα η Χριστίνα Σούζη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τι να σας πω; Υπήρχε σαφώς συγκίνηση, 15 χρόνια είναι αυτά. Όλα τα είδατε, ε; Τίποτα δεν σας ξεφεύγει! Εντάξει, κοντεύουν να φύγουν όλοι από τότε που είμαι εγώ εδώ. Έχω μείνει εγώ και ο Αλαφούζος. Ξέρω γω, τι να πω πια».

«Προφανώς και της ευχήθηκα καλή επιτυχία, αλίμονο! Άλλωστε την αγαπάω τόσο πολύ, είναι τόσο καλό παιδί που της αξίζει ότι κι αν επιλέξει να κάνει από εδώ και πέρα».

«Παιδιά, εντάξει, αφήστε. Δεν είμαστε για αποχωρισμούς… Όλα καλά! Καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνει! Όλα καλά» τόνισε, με τη σειρά του, ο Χρήστος Κούτρας στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από τα στούντιο του ΣΚΑΪ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θύελλα για τις αποκαλύψεις του παρακράτους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

evosmos

Τρία άτομα πυροβόλησαν 37χρονο στα πόδια – Συνελήφθη ο ένας

evosmos

Λονδίνο: Έχασαν τους Έλληνες εργαζόμενους τα κορυφαία εστιατόρια – Οι επιπτώσεις του Brexit

evosmos

Leave a Comment