ΕΛΛΑΔΑ

Πιθανό να έγιναν εννέα απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος της Τζωρτζίνας!

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, με τη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, να κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με τον Alpha, με τη βοήθεια των ιατροδικαστών και την ανάλυση του εργαστηρίου του ΑΠΘ, διαπιστώθηκε πως στην Τζωρτζίνα υπήρξε μεγάλη συγκέντρωση κεταμίνης.

Πιο συγκεκριμένα, στον οργανισμό του άτυχου παιδιού, οι ποσότητες κεταμίνης ήταν 6 mg ανά λίτρο αίματος. Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η κεταμίνη εξαφανίζεται από ζωντανούς οργανισμούς μέσα σε μιάμιση ώρα περίπου, γεγονός που κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει ότι αυτός που το χορηγούσε στο παιδί, το γνώριζε.

Η κεταμίνη προκαλεί σπασμούς. Τα συνολικά εννέα επεισόδια της Τζωρτζίνας ενδεχομένως οφείλονται σε χορήγηση κεταμίνης. Άρα, είναι πιθανό να έγιναν εννέα απόπειρες ανθρωποκτονίας εις βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δέκα χρόνια κάθειρξη στον προπονητή τζούντο που ξυλοκόπησε βάναυσα την Όλγα! «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας: «Δεν άφησε σημείο του σώματος της, χωρίς να το χτυπήσει!» (ΦΩΤΟ)

evosmos

Η απάντηση του Θέμη Αδαμαντίδη: «Εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες». Τι αναφέρει για το βίντεο με την πρώην σύντροφό του

evosmos

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρός 15χρονος που έκανε μπάνιο στα Νέα Φλογητά

evosmos

Leave a Comment