ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο παππούλης που άλειψε με λάδι τον… τουρίστα – Αφέθηκε ελεύθερος

Ελεύθερος αφέθηκε με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου ο 49χρονος ιερέας που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του 30χρονος αλλοδαπός. Πρόκειται για τον πατέρα Γεννάδιο, ο οποίος βρίσκεται στη Μονή Παναγιά Σκιαδενή της Ρόδου.

Συγκεκριμένα, ο ιερέας συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο πλαίσιο του αυτοφώρου από αστυνομικούς του τμήματος Νότιας Ρόδου και προσήχθη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου ο οποίος αφού άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος του ιερέα, όρισε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 11 Σεπτεμβρίου. Έτσι, ο 49χρονος ιερέας αφέθηκε ελεύθερος.Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ίδιος αρνείται το όσα του καταλογίζονται.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γ.Τράγκας: «Ο Μητσοτάκης θα ανατραπεί πριν προλάβει να ακρωτηριάσει την Ελλάδα καθ’ υπόδειξη του Βερολίνου»

evosmos

Ο Κ.Μητσοτάκης παραβιάζει τους κανόνες κατά του συγχρωτισμού στην Ικαρία και αποδοκιμάζεται σφοδρά (βίντεο)

evosmos

Ινδοί αγρότες έγιναν κτηνοτρόφοι σε μονάδα της Χαλκιδικής – «Μας χαμογέλασε η τύχη»

evosmos

Leave a Comment