ΕΛΛΑΔΑ

ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ Ο 49ΧΡΟΝΟΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΖΑΚΑΚΗΣ – ΦΙΛΟΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ – ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΜΥΣΤΗΡΙΟ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ. ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ “ΕΣΤΕΙΛΑΝ”; (BINTEO)

Σήμερα Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 Βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Ζακάκης- Φίλος και συνεργάτης του πατρός Αντώνιου της Κιβωτού του Κόσμου αλλά και μάρτυρας υπερασπίσεως στην υπόθεση. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς. Από τι προήλθε; Νέος άνθρωπος, υγιής και ανακοπή καρδιάς.

Μελανιασμένος στο κρεβάτι του βρέθηκε ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Ζακάκης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε ηλικία 49 ΕΤΩΝ. Ο φίλος και μάρτυρας υπερασπίσεως του π Αντωνίου Παπανικολάου της Κιβωτού του Κόσμου πρόσφατα είχε δικαιωθεί σε δικαστική διαμάχη για το κληροδότημα ΠΡΟΜΠΟΝΑ. Τα υπόλοιπα θα μας τα πει ο ιατροδικαστής.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Το λάθος που κάνουν όλοι οι Έλληνες όταν βρίσκονται πίσω από το τιμόνι -Ποιο είναι το πρόστιμο

evosmos

«Στον κόσμο» τους: Ενώ καίγεται η Ελλάδα με… 2 μποφόρ η κυβέρνηση ρίχνει την ευθύνη στην κλιματική αλλαγή!

evosmos

Τoλμηρή και ακομπλεξάριστη: Η Έλενα Παπαρίζου βγήκε έτσι έξω με τον Ανδρέα Καψάλη & όλοι κοιτούσαν τα πόδια της

evosmos

Leave a Comment