ΕΛΛΑΔΑ

Βαγόνι Β3, θέση 67: Eικόνα σοκ από το σημείο που καθόταν η άτυχη Ιφιγένεια

Τρίτο βαγόνι, θέση 67… Εκεί καθόταν η άτυχη 23χρονη Ιφιγένεια Μήτσκα, η σορός της οποίας ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο ανάλυσης DNA και το όνομά της μπήκε και επίσημα πλέον στα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.
Οδικηγόρος της οικογένειάς της, Στέλιος Σούρλας, ανήρτησε μια φωτογραφία μέσα από το τρένο και συγκεκριμένα από το τρίτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας Intercity 62.

H παρακάτω εικόνα αποτυπώνει με τον πιο φρικτό τρόπο τη σφοδρότητα της σύγκρουσης των δύο τρένων καθώς τα πάντα έχουν διαλυθεί.
«Η οικογένεια της αδικοχαμένης 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα είναι συντετριμμένοι και συγκλόνισμένοι από τον αδόκητο θάνατο της κόρης του. Αυτό το οποίο ζητούν είναι να αποδοθούν οι ευθύνες, να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι όποιοι και αν είναι αυτοί και να δικαιωθεί η μνήμη της κόρης τους», σημείωσε ο δικηγόρος.

Δείτε την ανάρτηση:

Νωρίτερα ο δικηγόρος της οικογένειας της Ιφιγένειας μίλησε στον Alpha και είπε πως η 23χρονη βρισκόταν στο τρένο με τον αρραβωνιαστικό της, ο οποίος υπέστη εγκαύματα από τις θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν μετά τη φωτιά που είχε εκδηλωθεί μετά τη σύγκρουση των τρένων.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Kρίμα να λέγονται και να ακούγονται αυτά για την 24χρονη Γεωργία από την Θεσσαλονίκη

evosmos

ΒΙΝΤΕΟ: Η κραυγή μητέρας έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας – «Πού είναι το κορίτσι μου;» – ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΕ!

evosmos

Άγκυρα: «Αν Ελλάδα και Κύπρος έχουν όνειρα για την Αν. Μεσόγειο θα τα μετατρέψουμε σε εφιάλτη»

evosmos

Leave a Comment