ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Σε παμπ για μπίρες ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον λίγο πριν τη στέψη του βασιλιά

Για μπίρες σε παμπ πήγαν σήμερα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, λίγες ώρες πριν από την τελετή για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου το Σάββατο 6 Μαΐου.

 

Η στέψη του βασιλιά Καρόλου θα γίνει το Σάββατο 6 Μαΐου σε μια μεγαλοπρεπή τελετή στο Λονδίνο, με 29.000 αστυνομικούς να αναπτύσσονται στη βρετανική πρωτεύουσα.

Περισσότερα από 2.200 άτομα θα παρακολουθήσουν την τελετή της στέψης του Καρόλου, μεταξύ των οποίων 100 αρχηγοί κρατών. Όσο για το κόστος της στέψης, ξεπερνά τα 312 εκατομμύρια δολάρια.

Λίγες μέρες πριν τη στέψη του, ο βασιλιάς Κάρολος, πραγματοποίησε μάλιστα ένα πάρτι στον περίφημο κήπο του Μπάκιγχαμ με 8.000 καλεσμένους.

Τα καλοκαιρινά πάρτι στον κήπο είναι μια παράδοση που χρονολογείται από την εποχή της Βασίλισσας Βικτώριας, αλλά τώρα συνδέονται στενά με την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ, όπου συναντούσε κόσμο που είχε διακριθεί για την φιλανθρωπική τους δραστηριότητα και μέλη της κοινότητας.

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ από την άλλη πήγαν με το Μετρό για μπίρες σε λονδρέζικη παμπ, σε μια όχι και τόσο συνηθισμένη έξοδο για το βασιλικό ζευγάρι.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πόσα νησιά έχει η Ελλάδα; Σε ποια θέση κατατάσσεται στην παγκόσμια κατάταξη με βάση το μήκος της ακτογραμμής της; …

evosmos

Αυστραλία: Στους φιναλίστ των βραβείων Eureka μία ομογενής επιστήμονας από τη Σάμο

evosmos

Μεγάλη διπλωματική & αμυντική εξέλιξη στη Μ.Ανατολή: «Ναι» στην πώληση F-35 & ΕΑ-18G Growler στα ΗΑΕ! – Ευκαιρία για ΠΑ

evosmos

Leave a Comment